У райвідділі поліції Харкова тривають обшуки

У райвідділі поліції Харкова тривають обшуки
СБУ і ДБР проводять обшуки в поліції Харкова (архівне фото)

Поліцейських підозрюють у звільненні наркоманів від відповідальності за хабарі. Їх ловили в момент спустошення "закладок" і вимагали хабарі.

Співробітники Служби безпеки України та Державної організації розслідувань проводять обшуки в районному відділі поліції Харкова. Про це в середу, 8 липня повідомляє УНІАН.
Зазначається, що причиною стали підозри щодо кількох працівників поліції у звільненні наркозалежних від кримінальної відповідальності за хабарі.
Інформоване джерело в правоохоронних органах повідомило журналістам, що обшуки зараз проводяться в Київському райвідділі поліції Харкова.
Зазначається, що кілька співробітників Київського райвідділу поліції підозрюються в тому, що затримували наркозалежних громадян "на гарячому" (в момент спустошення "закладок" з наркотиками), після чого обіцяли їм звільнення від кримінальної відповідальності в обмін на неправомірну вигоду.
"Ловили наркозалежних, коли вони діставали закладки, і замість притягнення до кримінальної відповідальності, вимагали гроші", - розповіло джерело видання.
У Головному управлінні Нацполіції в Харківській області дану інформацію офіційно не коментують.
Раніше повідомлялося, що в Кривому Розі затримали 10 осіб за продаж наркотиків. Минулої суботи поліцейські провели в цілому понад 40 санкціонованих обшуків і затримали 10 осіб.
Нагадаємо, в Харківській області у жителя міста Ізюм вилучили партію гранат і наркотики.

Related

Суспільство 7438394128777817893

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item