Гороскоп на 30 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 30 липня 2020 року.
Гороскоп на 30 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Овни можуть продовжувати розпочате напередодні, не зменшуючи темп. Активний спосіб життя сьогодні розширить поле дій на майбутнє, у тому числі, за кордоном. Романтизм та ідеалізм призведуть до авантюр у справах, але вони ж підвищать ваші шанси у коханні, пошуку і творчості. Важливо пам'ятати про межі, виставлені вашому ентузіазму: загальна обстановка або поточний особистий статус накладають на вас певні обов'язки.
Телець
Цей день пройде для Тельців у позаштатному режимі. Рутиною і відповідальними справами сьогодні займатися не варто: легко зробити необачний крок, про який ви потім пошкодуєте (наприклад, невірно вкласти кошти). Погоджуючись на пригоду або випробування, не варто тішити себе картиною швидких радикальних змін: зараз ви навряд чи зможете вийти за старі межі, особливо, моральні і професійні.
Близнюки
Сьогодні Близнюки схильні відступити від правил і «плисти вільним стилем». Гнучка тактика буде обрана з чужої подачі, під тонким впливом загальної атмосфери, соціального і культурного бекграунду. Стимулом до захоплюючої гри для багатьох представників знаку буде бажання подобатися — оточенню в цілому або його окремим представникам. Підігруючи ситуації і іншим людям, важливо не живити старих ілюзій.
Рак
Сьогодні Ракам важливо спрямувати свою енергію і цікавість у практичне русло: і справу буде зроблено швидко, і здоров'ю користь. День пізнавальний: ви отримаєте цікавий досвід, збагатите свій професійний арсенал і загальнокультурний багаж. Вдалий момент для взаємодопомоги, лікування, тренінгів, ремонту на ходу, роботи з іноземцями. Можливі окремі ілюзії у зв'язку з ідеалізмом або довірливістю.
Лев
Сьогодні Леви ініціативні, відчувають себе природними лідерами і прагнуть активно застосовувати свої особисті таланти. Це день динаміки, натхнення, гри, азарту. Можливо постійне падіння в романтику і ідеалізм, особливо у коханні. Важливо пам'ятати, що сили не безмежні, рахуватися з станом здоров'я, берегти потенціал для важких справ. Найбільш енерговитратні акції краще перенести на ранок.
Діва
Сьогодні Діви легко отримають аванс енергії, але так само легко можуть її розтратити. Почавши ту чи іншу справу з сплеску ентузіазму, ви можете швидко видихнути (або відчути раптовий занепад сил до вечора, після довгого напруженого дня). Помилкове натхнення може підвести, якщо ви беретеся за домашні або інші справи. Це не найкращий момент для починань на постійній основі, ефективніше бліц-кидки.
Терези
Цей день Терезам бажано провести без будь-яких обмежень. Потреба в просторі, грі і маневрі сьогодні переважить багато інших потреб — наприклад, в сталості, безпеці та надійності. Аж до ночі збережеться і тяга до романтики. Якщо у розпалі поїздка, пікнік, побачення, дослідження або інший захід, не варто поспішати його покидати і повертатися «на базу», краще продовжити задоволення.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіонам важливо не втратити живий інтерес до справи. Залишатися на хвилі натхнення і активності необхідно, якщо ви прагнете терміново оволодіти якоюсь майстерністю чи навчити її інших, тренуєте підопічних або підбираєте собі помічників. Зайвим мотивом до роботи може стати швидка операція, заробіток або завоювання чужої симпатії шляхом надання послуг, але в цих сферах можливі ілюзії.
Стрілець
Сьогодні Стрільці інтуїтивно діють на вчорашній позитивній хвилі. Можна повторити досягнення або збагатити його новими нюансами, наприклад, залучити ще одного партнера. Обставини поки що не дозволяють вам розгорнутися в повну силу, але в цьому є свої плюси: ви можете не ставити перед собою надзавдань і не поспішати робити все відразу, отримуєте можливість діяти поетапно або вести розвідку.
Козоріг
Козорогам сьогодні показаний помірно активний режим. В звичну обстановку не завадить додати частку динаміки, романтики і екзотики. При цьому небажані будь-які перевантаження та зловживання, що перевищують ваші сили або розходяться з вашими переконаннями. Не варто проявляти геройство і випробовувати себе на міцність: підсумком може стати сильний дискомфорт, повернення хронічних болів або інше ускладнення.
Водолій
Сьогодні захопленість і приємна компанія для Водоліїв стануть найкращим засобом від хвороб і зневіри. День дозволяє не лише радіти моменту, але і створювати заділи на майбутнє. Варто відмовитися від рутинної роботи на користь хоббі, особистого життя, спорту, літнього відпочинку. Водоліям з активною соціальною позицією корисно взяти участь у колективному заході. Потрібна обережність у фінансовій сфері.
Риби
У цю добу Риби можуть потрапити під чарівність ілюзії або сумнівної ідеї, стати жертвою випадкової симпатії. Ризик спотворення реальності вищий, якщо ви закохані, сугестивні, довірливі і мрійливі. Краще не будувати сьогодні планів і дати волю уяві в безпечному форматі — наприклад, у сфері чистої творчості. Їжу емоціям може дати фільм або гра з романтичним, фантазійним, героїчним сюжетом.

Related

Цікаво 1079595700133491673

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item