На демонстрації в Хабаровську Путіну висунули вимоги по Україні

На демонстрації в Хабаровську Путіну висунули вимоги по Україні
Набирає чинності протест на Далекому Сході Росії в Хабаровську безпосередньо торкнувся теми України: в соціальних мережах опубліковано відео з мітингу, на якому місцеві жителі закликали Путіна зупинити російське вторгнення на території України.

Російський журналіст Олексій Новосьолов опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter відео з Хабаровська, на якому був помічений плакат із закликом до Путіна припинити війну з Україною повідомляє Youtube канал "Украіна365".

Крім того, люди вимагають від Путіна покинути свій пост і піти у відставку.

"Плакат в Хабаровську. Путін, нам потрібна гідна зарплата і пенсія, а не війна з Україною. Заради Бога, йди!" - свідчить напис на плакаті.

"Сміливі люди. Чи не Україна, але для Росії дуже незвично.

Спадковість від переселенців з України нікуди не діти, рано чи пізно вона себе проявляє (згадаємо для прикладу 20-ті роки минулого століття) ", - коментують користувачі вчинок росіян.

Нагадаємо, причиною акцій протесту в містах Далекого Сходу Росії послужив арешт на початку липня цього року губернатора Хабаровського краю Сергія Фургала: його звинувачують в організації замахів на бізнесменів в 2004-2005 роках.


У той же час одіозний російський телеведучий Володимир Соловйов виявив український "слід" в масових протестах в Хабаровську, де вимагають відставки Володимира Путіна. Він звинуватив українців в спробі розвалити РФ.

Related

Події у світі 8904967059069395741

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item