Немовля заплакало на своїх похоронах

Немовля заплакало на своїх похоронах
Лікарі всі звинувачення на свою адресу відкидають

В Індії новонароджена дівчинка, яку готувалися поховати, почала плакати. Родичі кинулися до лікарів, однак допомога запізнилася, і дитина померла.

 
В індійському місті Гогунда в штаті Раджастан готувалися поховати новонароджену дівчинку. Несподівано вона почала плакати. Батьки поспішили викликати швидку допомогу, але до її приїзду дитина померла, пише Times of India.
 
Дівчинка з'явилася на світ у четвер, 9 липня. Стверджується, що медсестра, яка вночі приймала пологи, заявила, що дитина мертва і в поліетиленовому пакеті віддала батькам.
 
Батько і мати вирушили в рідне село, щоб поховати новонароджену. Під час церемонії дівчинка почала плакати.
 
Батьки помчали в медичний центр, персонал якого викликав карету швидкої допомоги, щоб відвезти новонароджену в районну лікарню. Однак бригада прибула тільки через півтори години. На той час дитина померла.
 
Сім'я звинувачує співробітників медцентру в халатності, ті ж свою провину не визнають, стверджуючи, що офіційно вони не констатували смерть немовляти і що малятко забрали без їх відома.
 
Нагадаємо, що китаєць повернувся додому живим після своєї кремації та поховання.
 
Також ЗМІ писали, що мільйонера-двоєженця не можуть поховати 9 місяців. Після смерті заможного пастора виявилося, що він був одружений на двох жінках. Тепер обидві борються за мертве тіло мільйонера і його спадщину.

Related

Події у світі 5743797742430515927

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item