Знайдений незвичайний спосіб продовжити життя

Знайдений незвичайний спосіб продовжити життя


Ліки від раку і припинення ранньої вагітності виявилися здатними поліпшити здоров'я і збільшити тривалість життя.

В Університеті Південної Каліфорнії в США вчені виявили новий механізм для збереження здоров'я і продовження життя. Про це повідомляє Hindustan times з посиланням на результати дослідження, опубліковані в The Journals of Gerontology: Series A.
Фахівці витлумачили вплив препарату міфепристон (RU-486), який використовується для лікування раку, хвороби Кушинга та припинення ранньої вагітності на плодових мушок.
Виявилося, що він продовжує життя комах. В ході дослідження фахівці дізналися, що самки дрозофіл під час спарювання отримують від самців пептид, що викликає запалення. Міфепристон блокує дію даного пептиду.
Ця молекула підсилює дію так званого ювенільного гормону, що приводить до погіршення метаболізму, сприяє запаленню і більшої вразливості до токсичних молекул.
Препарат міфепристон перешкоджає появі цього негативного впливу на організм.
Вчені дізналися, що препарат аналогічно діє також на черв'яків. Це збільшує шанси на те, що міфепристон зможе надавати ту саму дію на людей.
Раніше повідомлялося, що була названа головна причина старіння. Також відомо про те, що колір волосся пов'язаний з тривалістю життя.

Related

Здоров'я 1425763218320167336

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item