А тепер уважно слідкуйте за руками!

А тепер уважно слідкуйте за руками!

Як наслідок, сьогоднішнього(21.07.2020) терористичного шоу, маємо посилення охорони громадського порядку, на усій західній Україні задля, УВАГА! - запобігання терористичним проявам!
У нас тепер західна Україна вогнище терористичних проявів? Нічого не переплутали?
Національна поліція посилила охорону громадського порядку у 9 регіонах України. Безпеку посилять у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областей.
Про це повідомили у Нацполіції.
Там пояснили, що таке рішення прийняли з метою "своєчасного реагування на криміногенну ситуацію, недопущення дестабілізації оперативної обстановки, а також для виконання завдань із запобігання терористичним проявам".
"Для цього у центральних частинах обласних центрів та в громадських місцях, де може перебувати значна кількість громадян вказаних регіонів, забезпечено несення служби поліцейськими нарядами. До їхнього складу також увійшли військовослужбовці Національної гвардії України", - повідомили у Нацполіції.
Правоохоронці будуть патрулювати вулиці населених пунктів, території автостанцій і залізничних вокзалів. Окрім того, на в’їздах та виїздах з обласних центрів виставлять мобільні пости.
Під час посиленого патрулювання поліцейські будуть:
• перевіряти документи у підозрілих осіб та проведити поверхневий огляд;
• перевіряти з метою виявлення вибухових пристроїв тих транспортних засобів, які за зовнішніми ознаками не використовуються власниками тривалий час;
• звертати особливу увагу на підозрілі речі та предмети (пакети, сумки, коробки, ящики), до яких можуть бути поміщені вибухонебезпечні матеріали та вибухові пристрої;
• забезпечувати безпеку дорожнього руху на автошляхах.
"Водночас для надання практичної допомоги поліцейським Волині туди відряджені співробітники поліції Рівненської області, зокрема - вибухотехніки. Поліцейські закликають громадян із порозумінням ставитися до вказаних превентивних заходів", - додали у НПУ.

Related

Події в Україні 9127550936993123270

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item