Гороскоп на 23 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 23 липня 2020 року.
Гороскоп на 23 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овнам доведеться займатися не тим, чим хочеться, а тим, що потрібно. Багатьох Овнів закличе службовий обов'язок, повсякденна рутина. Вдалий день для спілкування з колегами, товаришами по службі і представниками сервісів, для обговорення новин і останніх дрібних оновлень для відвідування аптеки або клініки, проведення лікувальних процедур. Бажано відразу розставити пріоритети і окреслити коло обов'язків.
Телець
Тельцям день обіцяє загальне поліпшення. Вам стане простіше знайти інформацію та донести свої ідеї до потрібних людей, а якщо останні дні пройшли в скрутному режимі, то скинути незручну маску і повернутися в комфортний образ. Зросте учительський, батьківський і професійний авторитет, почнуть більше радувати успіхи дітей і учнів. Можлива невелика плутанина в грошах або почуттях, у процесі покупок.
Близнюки
Близнят день змусить обговорювати зі своїм близьким оточенням сімейні, службові та господарсько-побутові теми, з упором на практичні деталі. Вникаючи в тонкощі, необхідно тримати в голові всю картину (план дій, карту місцевості, список зобов'язань, історію питання). Фоном дня може стати легке сум'яття в почуттях і неясність відчуттів. Вас може підвести смак. Небажані випадкові покупки.
Рак
Сьогодні Ракам цікаві практичні нюанси і потрібен обмін думками. Будь-яка розмова може затягнутися, захопивши коло пов'язаних тем. Не варто шкодувати на це час: уїдливість допоможе скласти пазли, поповнити знання, з'ясувати подробиці. День підходить для візитів в інстанції, консультацій, навчальних занять, вивчення інструкцій і протоколів. Важливо проявити пошану до авторитетів, звань і статусів.
Лев
Сьогодні Левам варто проявити більше меркантильності і скрупульозності. Недбалість призведе до дрібних, але прикрих помилок, яких цілком можна було уникнути, дотримуючись знайомого плану та керуючись надійними критеріями. Не завадить уважніше вивчати платіжну і супровідну документацію, інструкції, рецептури, пояснення дрібним шрифтом, прискіпливіше обирати медикаменти та лікувальну косметику.
Діва
Сьогодні у Дів хороші кінцеві перспективи, а ось на початку будь-якого шляху можливі затримки. Вас може збити з пантелику легке спокуса або скороминуча симпатія. На важливій співбесіді або відповідальній роботі подібні невинні дрібниці можуть підмочити свою репутацію. Це сприятливий день для спілкування, але краще почекати з фактичною покупкою, платежем, обміном, фінансовим або естетичним вибором.
Терези
Сьогодні Терезам доведеться вникнути в тонкощі, які їм не завжди приємні. Увагу можуть привернути деталі, пов'язані зі здоров'ям, господарством, платежами. День підходить для нарад на делікатні теми, а також для детального обговорення фінансових новин, нюансів оплати послуг або розподілу доходів. Не той день, коли ви можете бути повністю впевнені в своїх знайомих, особливо у жінках.
Скорпіон
Скорпіони сьогодні виявляться у середовищі, яке підходить їм по духу, у знайомій компанії або старій команді. Якщо в останні дні становище було не дуже виграшним, з'являється реальна можливість взяти реванш, причому законно. Однак сьогодні дрібні перешкоди здатні збити вас з вірного шляху. Зірки радять відкласти вирішальний хід на завтра, а в цю добу всебічно вивчити диспозицію і обговорити тонкощі справи.
Стрілець
Обставини цього дня вимагають від Стрільців практичності і професіоналізму. Залежно від особистого статусу і повноважень, вам знадобиться старанність або ретельний контроль за підлеглими. Якщо ви займаєте керівну посаду, необхідні стратегічне мислення і широкий кут огляду. Не завадить досвід експерта, діагноста. В спілкуванні з людьми потрібні делікатність, дипломатичність і гнучкість.
Козоріг
Сьогодні Козороги на вірному шляху і на хорошій психологічній хвилі. День допомагає вести переговори, підтримувати контакти з іноземцями і важливими інстанціями. Незалежно від серйозності ваших намірів, почати розмову краще в неформальному довірчому тоні. Складні справи варто перенести на завтра, так як в цю добу можливий невеликий дискомфорт або дрібна затримка на старті задуманої справи.
Водолій
Увага Водоліїв сьогодні може виявитися прикута до проблем здоров'я і тонкощів самопочуття. Зірки радять не ігнорувати їх, особливо, якщо йдеться про хронічні захворювання: зараз великий ризик рецидиву. Корисно поговорити з лікарем, відвідати аптеку або пошукати медичну інформацію. Не зовсім стандартну, але цілком слушну пораду вам можуть дати близькі друзі, колеги або домочадці.
Риби
Сьогодні самі обставини допоможуть Рибам шукати інформацію, налагоджувати і оновлювати контакти. Потрібні люди можуть знайти вас самі, в надії отримати від вас зворотній зв'язок. Частину відповідей на свої запитання ви знайдете в новинах, в бесідах з друзями і близькими. Перешкодою ідеального взаєморозуміння можуть стати уявні симпатії або таємні помилкові надії, краще уникати у спілкуванні ноток романтики і флірту.

Related

Цікаво 1404363530848352832

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item