Салат для спалювання жирів "щіточка": схуднення і очищення організму в короткий термін

Салат для спалювання жирів "щіточка": схуднення і очищення організму в короткий термін

Рецепт цього салату вже виручав неодноразово, коли потрібно скинути кілька зайвих кілограмів не вдаючись до дієт, або, якщо раціон вже дієтичний і спрямований на втрату ваги - для того, щоб підсилити ефект жироспалювання.


Салат дуже просто готується, за лічені хвилини можна зробити смачне і корисне блюдо, яке є відмінним помічником при схудненні.


Як працює салат "Щітка"

Салат діє на організм, як натуральний засіб, яке очищає шлунково-кишкового тракту. Завдяки цій властивості про допомагає тілу почати правильне травлення (саме через неправильну роботу шлунково-кишкового тракту дуже у багатьох йде некоректна переробка і засвоєння білків, жирів і вуглеводів). Прискорюється обмін речовин.

Салат містить велику кількість грубої клітковини, яка не засвоюється організмом. За рахунок цього, після того, як салат вжито, клітковина проходить через шлунково-кишкового тракту і як ніби щіткою вимітає все шлаки і токсини, які накопичуються в організмі роками.

За рахунок того, що в салаті небагато калорій, більшість з яких - клітковина, салат має жиросжигающий ефект: щоб його перетравити організму потрібно більше калорій, ніж міститься безпосередньо в самому салаті.

Що потрібно для приготування:

  • невеликий буряк;
  • морква;
  • зелена редька;
  • білокачанна капуста;
  • зелень петрушки, кропу, кінзи і т.д.


Для приготування салату використовуються тільки овочі без термічної обробки, в сирому вигляді.

Овочі потрібно помити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці, або нарізати соломкою.


Змішати між собою.

Далі - гарненько пом'яти їх руками, щоб виділився сік. Додати дрібно посічену зелень (кількість м вид зелені - за вашим бажанням).



В якості заправки для салату використовують нерафінована лляне масло (продається в аптеках і супермаркетах у відділах зі здоровим харчуванням). Так само в салат можна додати кілька крапель соку лимона, щоб надати додатковий смак.

Масла в салат потрібно небагато: близько 1 чайної ложки.

Незважаючи на те, що салат дієтичний, лляне масло в даному випадку абсолютно не зашкодить фігурі. Це теж відмінний помічник в схудненні.

Їсти салат потрібно за 3 години до сну, після прийоми їжі заборонені. Останній прийом їжі (вечеря) повинен бути легким і не більшим за обсягом. Ідеально підійде риба, нежирне м'ясо, овочеві страви. Після вечері повинно пройти не менше години, тільки так салат буде працювати в повну силу.

Курс прийому салату - 7 днів.

Як правило, за 7 днів без дотримання будь-яких дієт йде від 3 до 5 кг, а в комбінуванні з дієтою на 2-3 кг більше.

Related

Смачно 3175524747889489689

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item