2 буковинців намагалися підкупити прикордонників

2 буковинців намагалися підкупити прикордонників
Вони хотіли організувати дірку в кордоні, щоб перемістити цигарки
На Буковині охоронці кордону затримали двох жителів прикордоння, які пропонували наряду хабар за сприяння у переміщенні тютюнової контрабанди. Подія відбулася вчора, 29 липня 2020 року, на ділянці відділу «Красноїльськ».
До прикордонного наряду підійшли двоє місцевих жителів з пропозицією організувати «дірку в кордоні», щоб перемістити сигарети до Румунії. Від такої пропозиції охоронці кордону відмовились. Під час перевірки документів у молодиків, один з них почав поводити себе зухвало та відмовлявся виконувати законні вимоги прикордонників, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України - Західний кордон.
Подальшою долею 23-річного та 25-річного чоловіків займатимуться поліцейські, оскільки за ознаками злочину, передбаченого ст. 342 ККУ «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві» прикордонники направили повідомлення представникам Національної поліції.

Related

Суспільство 7823110268075163525

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item