Медведчук і Кузьмін звернулися в СБУ "через шпигунство на користь США"

Медведчук і Кузьмін звернулися в СБУ "через шпигунство на користь США"

Депутати стверджують, що в Україні роками працюють американські біолабораторії, і вимагають від СБУ перевірити цю інформацію.

 
Народні депутати від Опозиційної платформи - За життя Віктор Медведчук і Ренат Кузьмін звернулися до глави СБУ Івана Баканова з вимогою відкрити справу за фактом шпигунства на користь США.
 
Вони заявляють, що в Україні діють американські біолабораторії, за допомогою яких українців заражали екзотичними хворобами.
 
У депутатському запиті стверджується, що в 2009 році в Тернополі жертвами геморагічної пневмонії стали 450 українців. У 2011 році від холери постраждали 33 українці, у 2014 році - вже 800, а в 2015-му тільки в одному Миколаєві - ще 100. Також заявляється, що в січні 2016 року в Харкові від нетипового грипу, схожого з коронавірусом, померли 20 військових, а більш як 200 осіб були госпіталізовані.
 
У 2017 році, за даними нардепів, у Запоріжжі, Миколаєві, Одесі та Харкові були зафіксовані випадки масового поширення гепатиту А.
 
Нардепи стверджують, що біолабораторіями в Україні займалися сенатори Р. Лугар і Барак Обама, який згодом став президентом США. А з боку України - вищі посадові особи держави і чиновники МОЗ, включаючи в. о. міністра - громадянку США Уляну Супрун.
 
 
Нардепи закликають СБУ перевірити викладену в запиті інформацію.

Related

Політика 932972632778399026

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item