Поліцейські-ґвалтівники у Кагарлику: стало відомо про три нові жертви

Поліцейські-ґвалтівники у Кагарлику: стало відомо про три нові жертви
Розслідування в справі про зґвалтування в Кагарлику досі триває. До того ж, збільшилась кількість потерпілих від кагарлицьких поліцейських, що дозволяє підтвердити системність злочинів.

Про це в ефірі 24 каналу заявила адвокатка Олена Сотник.

Вона зазначила, що для того, щоб належним чином зібрати всі матеріали та докази, термін слідства продовжили на шість місяців.

"Тобто, крім катувань Нелі Погребицької й катувань Ігоря Ткача є ще інші епізоди. У нас вже є чотири потерпілих. Тому ми можемо доводити системність дій поліцейських і в них не буде шансу не отримати вирок", – заявила Сотник.

Вона також додала, що підозрюваним у справі про зґвалтування в Кагарлику Миколі Кузіну на Сергію Сулиму продовжили утримання під вартою ще на два місяці. Тому адвокати хочуть за цей час не лише провести експертизи та допити.

"Ми сподіваємось зайти в суд із максимальною кількістю епізодів", – підсумувала правозахисниця.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд залишив під вартою поліцейських із Кагарлика до 22 липня, яких підозрюють у зґвалтуванні.

Колишніх співробітників Нацполіції Миколу Кузіва та Сергія Сулиму, підозрюваних у зґвалтуванні, тортурах і побитті, чекає суд і покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін, заявив заступник голови МВС Антон Геращенко.

Згодом Голосіївський районний суд Києва взяв колишніх поліцейських під варту. Вони своєї провини не визнають.

Раніше, у Місії ООН з прав людини висловили стурбованість ситуацією на Київщині, де двоє поліцейських підозрюються у зґвалтуванні.

Related

Суспільство 7101108093965919039

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item