Волонтер: ОК. Давайте без емоцій. Я вам поки одне скажу. Якщо Зеленський це все робить і придумує сам, то це ворог державності і держави України.

Я вам поки одне скажу. Якщо Зеленський це все робить і придумує сам, то це ворог державності і держави України.
ОК. Давайте без емоцій. Просто підведемо підсумки кількох днів. Просто факти.

Зеленський показав всьому світу і нам, що служити в армії України і воювати, захищаючи її Незалежність – це погано. Батьківщина тебе кине, синку.

Фактично він зрадив військовослужбовців з розстріляної евакуації. Просто “злив тему” написавши постік, що бере ситуацію під особистий контроль. І відправив туди двох своїх наближених. Імпотентні в даних питаннях. Хомчака, якого вважають боягузом і не поважають ні в ЗСУ, ні у противника (Захід в Іловайськ, втеча з Іловайська і відправка колони під удар, щоб відвернути увагу від своєї машини) і заступника глави ОП, який так само дупля не дає в тому, що відбувається. Зеленський всьому світу продемонстрував, що бути військовим в Україні, м’яко кажучи, не вигідно. Ні грошей, ні слави. А якщо станеться біда, тебе всі кинуть.

Після цього, Зеленський, який не витягши вмираючого пораненого і тіла загиблих, відправився в чергову відпустку. Смачно їсти, солодко пити і пиляти фоточки в інстр. Ну, що вміємо. Чим багаті, так би мовити. Пораненого і убитих при захисті України, він же туди не посилав. Він же їм нічого не винен.

Зеленський показав себе всьому світу боягузом, коли не відреагував на заяву глави Чеченської республіки, Рамзана Кадирова який прямо втручається у внутрішні справи України. Глава офісу президента сказав, що “Кожен може висловлювати і писати свою думку”. Але це стосується тільки Кадирова. На всі інші висловлювання відразу прилітає жорстка реакція. Людина яка назвала його гонд..ном – отримай штраф. Запилили відео – отримаєте статтю.

Зеленський на пряму говорив з “терористом” і виконав його смішні вимоги по рекламі фільму. Після цього, імітували штурм. Уже після того як «терорист» здався. Зеленський всьому світу показав, що він готовий виконувати вимоги терористів. Це здається перший в світі прецедент, коли президент країни миттєво виконує вимоги терористів. Це здається, що це дрібниця. Ставки виростуть. І вимоги будуть іншими. Тому що Зеленський терористам усього світу продемонстрував – український президент Зеленський, веде переговори на пряму і миттєво виконує вимоги. Відтепер кожен терористичний акт з висунутими вимогами, на совісті Зеленського. Всі, хто загинуть від терактів, це жертви особисто Зеленського. Зеленський всіляко підкреслив, що бути терористом вигідно. Що вимоги терористів він виконує відразу. При цьому, Зеленський, продемонстрував усьому світові постановочний штурм після того, як «терорист» здався. Зараз за кордоном не обговорюють «терориста». Зараз обговорюють – чи знав Зеленський про підготовлювану постановку або це ініціатива Авакова.

Відразу після цього вводиться посилення в 9 областях. Не в Києві, де орли Авакова знову розмінували урни. І не в Харкові, де нібито затриманий нібито подільник «терориста» з арсеналом зброї. Посилення вводяться в областях, де рейтинги партії СН і Зеленського уразливі.

Я вам поки одне скажу. Якщо Зеленський це все робить і придумує сам (досвід роботи в 95 кварталі, молотком НЕ розклепати), то це ворог державності і держави України. Він руйнує саму ідею державності. Він руйнує сенс патріотизму і самопожертви в ім’я держави. А ось якщо це роблять його наближені, радячи таким чином піднімати який впав рейтинг, то це ще гірше. Це означає, що вони вже працюють на того, хто прийде після Зеленського. І це не Порошенко, яким вони його лякають.

І так, якщо сюди додати надходження до всіх ВНЗ без ЗНО з окупованих територій, то бути терористом і колаборантом ще вигідніше.

Роман Доник

Related

Суспільство 6939779193351266786

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item