У РФ активіст "збив" кепку з копа прапором України

У РФ активіст "збив" кепку з копа прапором України
Шістьох учасників протесту затримали поліцейські

На учасника акції проти переслідування кримських татар завели кримінальну справу. Йому інкримінують насильство щодо працівника правоохоронних органів.

 
У Ленінградській області в Росії активіста руху Стратегія-18 Володимира Шипіцина звинувачують у застосуванні насильства щодо правоохоронця після того, як чоловік під час затримання випадково збив кепку поліцейського древком прапора України. Про це в неділю, 19 липня, повідомило видання Медиазона з посиланням на адвоката затриманого Антона Юпанова.
 
Відзначається, що в місті Гатчина в суботу пройшла акція проти кримінального переслідування кримських татар. Шипіцин як учасник мітингу тримав український прапор.
 
Шістьох активістів затримали правоохоронці. Під час затримання Шипіцин упав, а древко прапора України в цей момент збило кепку з голови поліцейського, який проводив силові дії, зазначено в повідомленні.
 
Проти активіста слідчі Гатчини порушили кримінальну справу про застосування насильства щодо поліцейського (частина 1 статті 318 КК РФ). Його звинувачують у тому, що він "пластиковою трубкою від прапора ударив співробітника поліції по голові".
 
Як повідомлялося, в анексованому Криму так званий "Севастопольський міський суд" засудив уродженця міста до 10 років суворого режиму за звинуваченням у шпигунстві.
 
Раніше в Москві поліція затримала чоловіка, який довго вигулював собаку на Патріарших ставках.

Related

Події у світі 2616279348280377686

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item