У Харкові в аварії постраждали п'ятеро, в тому числі діти

У Харкові в аварії постраждали п'ятеро, в тому числі діти
Постраждали п'ятеро людей

Автомобіль Hyundai зіткнувся з автомобілем Honda, який рухався позаду в попутному напрямку.

У Київському районі Харкова сталася аварія, в результаті якої постраждали п'ятеро людей, в тому числі двоє дітей. Про це повідомили в Нацполіції регіону в неділю, 19 липня.
ДТП сталася близько 12:20 на вулиці Шевченка. Водій автомобіля Daewoo Nexia виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем Hyundai.
В результаті удару Hyundai зіткнувся з автомобілем Honda, який рухався позаду в попутному напрямку. Водій Daewoo Nexia, водій Hyundai і троє його пасажирів - 35-річна дружина, двоє синів 3 і 7 років - отримали травми і були доставлені в лікарню.
Повідомлення про ДТП зареєстровано в Єдиному обліку заяв і повідомлень Київського відділу поліції. Слідчий вирішує питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
Як повідомлялося, напередодні на Закарпатті поблизу Мукачевого фура протаранила легковий автомобіль Mazda CX-5, після чого перекинулася і загорілася. Є жертви.
Також повідомлялося, що в Одеській області шестеро людей загинули в ДТП.

Related

Гаряча новина 4122578542029855707

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item