Суддю в Одесі засудили до ув'язнення за хабар

Суддю в Одесі засудили до ув'язнення за хабар
Суддя взяв 2,5 тисячі доларів хабара

До вступу вироку в законну силу суд залишив обвинуваченому запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 120 тис грн.


Вищий антикорупційний суд визнав винним суддю Малиновського суду Одеси Анатолія Целуха в отриманні хабара. Суддю засудили до позбавлення волі строком на сім років. Про це, в середу, 22 липня, на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба ВАКС.
 
Крім того, його позбавили права обіймати посаду судді та будь-які посади в правоохоронних органах на три роки з конфіскацією всього його майна.
 
"Дослідивши всі надані сторонами матеріали, заслухавши свідків, колегія суддів визнала суддю Малиновського суду Одеси винним в одержанні неправомірної вигоди в розмірі 2500 дол. США за прийняття рішення в інтересах третьої особи з використанням наданого йому службового становища", - повідомили в прес-службі.
 
Повідомляється, що вирок може бути оскаржений в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду протягом 30 днів з дня його проголошення.
 
Раніше трьох посадових осіб митних постів Одеської митниці викрили на отриманні хабара.
Також, правоохоронці затримали інспектора відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіціі у Вінницькій області під час отримання 5,5 тисячі доларів хабара.

Related

Суспільство 40632455347681433

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item