У Тернополі застрелився військовослужбовець

У Тернополі застрелився військовослужбовець
Михайло Воронський проходив службу за контрактом у військовій частині А3215

На місці події працюють представники військової служби правопорядку та поліції. Командування військової частини проводить службове розслідування.

 
Військовослужбовець-контрактник з Тернопільської області помер від вогнепального поранення, отриманого під час необережного поводження зі зброєю. Про це в п'ятницю, 24 липня, повідомляє 44-я окрема артилерійська бригада у Facebook, яка дислокується в Тернополі.
 
Висловлюємо співчуття рідним і близьким у зв'язку зі смертю військовослужбовця служби за контрактом, солдата Михайла Воронського. За попередніми даними, військовослужбовець помер від кульового поранення внаслідок необережного поводження зі зброєю, йдеться в повідомленні.
 
На місці події працюють представники військової служби правопорядку та поліції. Командування військової частини призначило службове розслідування.
 
Солдат Михайло Воронський, 1966 року народження, уродженець Заліщицького району Тернопільської області. Проходив службу за контрактом у військовій частині А3215 з лютого 2020 року на посаді водія-електрика в одному з артилерійських підрозділів. Ветеран-афганець, активний учасник Революції гідності.
 
В останню путь проведуть Михайла Воронського в його рідному селі Добровляни в Заліщицькому районі Тернопільської області.
 
Раніше військовослужбовця виявили мертвим з вогнепальним пораненням голови на території військової частини А0139. 
 
Також ЗМІ повідомляли, що в Новотроїцькому застрелився військовослужбовець. Чоловік наклав на себе руки в спальному приміщенні військової частини.

Related

Гаряча новина 4288485557868716119

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item