Софії Федині вручили обвинувальний акт

СОФІЇ ФЕДИНІ ВРУЧИЛИ ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ
Сцикунець не прийде бо нема такого памперсу який вмістить все що зєля напрудить біля Федини.

Народному депутату від "Європейської Солідарності" Софії Федині вручили обвинувальний акт у справі про нібито погрози президенту Володимиру Зеленському.

Цю інформацію вона підтвердила в ефірі "Прямого".

"Цей обвинувальний акт є підсумком процесу слідства, в результаті чого, після вручення цього акту, справа передається безпосередньо до суду. В нас із Марусею Звіробій та іншими фігурантами подібних справ була думка, що президент не захоче бути попущеним до рівня потерпілого. Але наразі справа передається до суду, куди має прийти потерпілий. І він має заявити, чим же ми його так налякали, і як наші слова загрожували його життю", - сказала Федина.

Вона також звернула увагу на велику кількість слідчих і прокурорів, залучених до розслідування справи про "погрози" президенту Зеленському, а також на кошти, витрачені державною під час слідства.

"Ми пам'ятаємо, коли чотири дні не було нікого, щоб витягнути нашого бійця з передової, а він чекав на допомогу, стікаючи кров'ю. В той час, коли в державі не знайшлося нікого, щоб урятувати нашого захисника, в моїй справі задіяно як мінімум дев'ять слідчих і тринадцять прокурорів. Лише на експертизи витрачено 80 тисяч гривень. Кілька сотень тисяч гривень витрачено на зарплати (працівників слідчих органів - ред.). Виявляється, не існує більшої загрози існуванню держави", - сказала депутат.

Related

Політика 5882262363426109949

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item