Спілкувалися шифрами і змушували до сексу: затримали банду сутенерів



Спілкувалися шифрами і змушували до сексу: затримали банду сутенерів
Затримали групу сутенерів.
У Костянтинівці Донецької області затримали сутенерів, які організували незаконний бізнес з надання платних сексуальних послуг. 
"49-річний житель Костянтинівки вербував жінок для заняття проституцією, забезпечував їх доставлення до чоловіків та приміщення для надання інтимних послуг (квартира або лазня). На зловмисника працювали троє помічників, які виконували функції водіїв", - повідомляє поліція Донецької області.
За послуги клієнти розраховувалися наперед. Тариф становив понад 2000 гривень за годину, у суму було включено оплату оренди квартири і трансфер. З цих коштів дівчата отримували 500 гривень.
"Для персоналу діяла система штрафів. Якщо дівчина намагалася припинити свою діяльність, її примушували залишитися за допомогою шантажу і погроз", - зазначають у поліції.
Учасники групи дотримувалися суворої конспірації, а спілкувалися виключно за допомогою спеціального шифру.
Правоохоронці у фігурантів справи провели вісім обшуків, під час яких вилучили, зокрема, візитівки, мобільні телефони, а також гроші - 28 600 гривень, 1 550 євро та 5 000 доларів, отримані злочинним шляхом.
Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.
Лідера угруповання затримали.
24 липня в Одесі правоохоронці викрили та затримали групу сутенерів, які утримували в центрі міста два борделі та втягнули у заняття проституцією п'ятьох жінок віком від 22 до 58 років.

Related

Гаряча новина 5719247729542544954

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item