Білл Гейтс дав прогноз смертності від коронавірусу

Білл Гейтс дав прогноз смертності від коронавірусу
Співзасновник Microsoft, мільярдер і філантроп Білл Гейтс

Проблема буде представляти загрозу до тих пір, поки людство не зупинить передачу вірусу так, що протягом тривалого періоду ніхто не потрапить до лікарні, вважає Гейтс.


Співзасновник Microsoft, мільярдер і філантроп Білл Гейтс вважає, що ефективні лікарські препарати для лікування COVID-19 істотно знизять рівень смертності до кінця 2020 року. Однак вирішальну роль у поверненні суспільства до нормального життя зіграє тільки вакцина. Про це, у вівторок, 28 липня, повідомляє CNBC.
 
"Застосовувані препарати проти коронавірусу мають значну терапевтичну користь. Тому, я думаю, є велика ймовірність, що до кінця року у нас буде істотне зниження рівня смертності завдяки комбінації нових інструментів", - сказав Гейтс.
 
Гейтс нагадав, що створений для боротьби з лихоманкою Ебола, ремдесивір був одним з провідних препаратів для лікування пацієнтів з коронавірусом в ході досліджень. Розробка компанії Gilead Sciences показала зниження смертності тяжкохворих пацієнтів на 62%.
 
Крім того, проходять випробування ще двох противірусних препаратів, які можна буде приймати перорально, а не внутрішньовенно, як ремдесивір.
 
Однак мільярдер наголосив на важливості усвідомлення людьми необхідності вакцинації, коли ліки стануть доступними.
 
"Сподіваюся, люди вивчать факти, усвідомлять цінність тих, про кого дбають, і зрозуміють, що ми в цьому разом. Нам потрібно захищати один одного за допомогою масок і, можливо, в кінцевому підсумку за допомогою колективного імунітету завдяки вакцині", - сказав Гейтс.
 
Раніше Фонд засновника компанії Microsoft Білла Гейтса і його дружини Мелінди надав 100 мільйонів доларів Глобальному альянсу з вакцин та імунізації, щоб прискорити повсюдну доступність вакцини від коронавірусу після її розробки.

Related

Події у світі 8301078898584559168

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item