Зеленський і Путін по "дивним збігом" сьогодні виявилися практично в одному місці: Гончаренко повідомив про можливу зустріч

Зеленський і Путін по "дивним збігом" сьогодні виявилися практично в одному місці: Гончаренко повідомив про можливу зустріч

Президент України Володимир Зеленський сьогодні може зустрітися з главою Кремля Володимиром Путіним. 

З такою заявою виступив депутат Олексій Гончаренко, опублікувавши відео на своєму YouTube-каналі. Гончаренко розповів, що сьогодні з ранку Зеленський відправився на так звану "дачу Микити Хрущова" - в державну резиденцію на Херсонщині недалеко від адміністративного кордону з Кримом. 

При цьому саме сьогодні в окупованому Криму знаходиться російський президент Путін, який повинен закладати нові військові кораблі російського флоту. "Знаєте, ось таке цікаве збіг, так?" - заявив депутат і наголосив, що гарантії зустрічі немає, але збіг обставин виглядає незвично. 

При цьому він окремо відзначив загострення конфлікту на Донбасі і загрози з боку чеченського лідера Кадирова на адресу України, що може бути також частиною російської гри перед зустріччю, плани про яку годі було й анонсуватися заздалегідь. 

Гончаренко обіцяє уважно стежити за ситуацією.


Раніше ми також повідомляли, що Зеленський не перший український президент, якому загрожував Кадиров. 

У той же час український журналіст Роман Цимбалюк знайшов "нестикування" в зверненні Кадирова.

Related

Політика 7751944353797317278

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item