МВС: Полтавський загарбник міг вчинити суїцид

МВС: Полтавський загарбник міг вчинити суїцид
Скрипника безуспішно шукають сотні силовиків

Чоловіка вже майже тиждень безуспішно шукають в лісах Полтавської області. Геращенко каже, що він уже може бути мертвий.

 
У МВС вважають, що Роман Скрипник, який взяв у заручники поліцейського в Полтавській області, міг покінчити життя самогубством. Таке пояснення безрезультатних пошуків утікача висловив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі телеканалу 112 Україна в середу, 29 липня.
 
"Одна з версій - що ця людина, можливо, вже і нежива, бо, за даними поліції і за свідченнями поліцейських, яких він брав у заручники, він був під дією, як здавалося, сильних наркотичних засобів, метамфетамінів. Також такі показання дали ті люди, які з ним близько спілкувалися, що він дуже серйозно сидів на наркотиках. Ми думаємо, що він міг завершити життя самогубством", - сказав Геращенко.
 
Тим часом, пошуки тривають.
 
"Ми сподіваємося найближчим часом зрозуміти, чи ця людина жива, чи не жива, і зробити так, щоб він відповідав за свої дії", - додав заступник міністра.
 
Раніше думка про те, що Скрипник може вчинити суїцид, висловив радник глави МВС Михайло Апостол.
 
Нагадаємо, 23 липня в Полтаві Скрипник, якого підозрюють у незаконному заволодінні транспортним засобом, погрожуючи гранатою, захопив у заручники співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника ГУНП в Полтавській області полковника Віталія Шияна. З ним він поїхав на наданому відповідно до його вимог автомобілі. Пізніше він відпустив заручника і незабаром правоохоронці виявили кинуту машину.
 
З тих пір втікача в лісах Миргородського району шукають близько півтисячі правоохоронців.

Related

Суспільство 1223830556070044469

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item