Ігор Кондратюк про Кравчука: Подивіться, яка дуп@ в голові Першого Президента України! Через це ми за за 29 років не побудували нормальну для життя державу…

Подивіться, яка дуп@ в голові Першого Президента України!

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтверджена офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора” .
Пряма мова – Ігор Кондратюк
“Подивіться, яка дупа в голові Першого Президента України!
І саме ця дупа в його та інших політиків головах призвела до того, що ми за за 29 років не побудували нормальну для життя державу…
Як виявилось, це була реклама блоку “Не ті!”
&Від редакції. Будь ласка не ображайте один одного у коментарях. Вам, що не вистачає реального негативу ? Різні точки зору це нормально.
Шановні усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає.
Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.
Правда завжди десь посередині. Інформація не підтверджена документами є лише думкою конкретної людини, яку ви можете поділяти або ні.

Related

Політика 4257343522730652251

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item