У Бейруті вибух порівняли з ударом по Хіросімі

У Бейруті вибух порівняли з ударом по Хіросімі
Губернатор ліванської столиці порівняв інцидент з вибухами в Хіросімі і Нагасакі

Вибухова хвиля потрясла квартали столиці Лівану, обвалилися фасади кількох будівель поблизу від порту, пошкоджені житлові будинки та офіси


Потужний вибух стався на складі піротехніки в районі порту Бейрута, в якому розташовується база ВМС Лівану. Про це у вівторок, 4 серпня 2020 року повідомило інформагентство Reuters.

За його даними, вибухова хвиля потрясла квартали столиці Лівану, обвалилися фасади кількох будівель поблизу від порту, пошкоджені житлові будинки та офіси.

Як заявив губернатор столиці, втрачено зв'язок з однією з пожежних бригад, її місце розташування не відомо. Він також порівняв інцидент із вибухами в Хіросімі та Нагасакі.
За даними Reuters, в результаті вибуху загинули не менш як 10 осіб. Телеканал Al Arabiya повідомив, що внаслідок вибуху загинули, щонайменше, шестеро людей, сотні людей отримали травми і поранення від осколків та уламків, що розлетілися.

Машини швидкої допомоги вивозять поранених з району Зайтуна-бей і сусідніх кварталів. В гасінні пожежі беруть участь вертольоти.




Related

Події у світі 767082209389931028

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item