Чужа енергетика на вживаних речах — 5 способів очиститися від неї

Чужа енергетика на вживаних речах — 5 способів очиститися від неї
Повторно використані речі можуть передавати негативну енергію, яка взаємодіє з електромагнітним полем, що оточує людину, тобто з аурою. Тому важливо відразу прибирати негативну енергію з одягу.
Вплив чужої енергетики, яку переносять речі
Вибрати повторно використані продукти, предмети чи одяг — це завжди гарна ідея. Крім допомоги навколишньому середовищу, це відмінний спосіб заощадити гроші. Однак, усе, що колись належало іншій людині, заряджене чужою енергетикою. Коли хтось купує вживаний одяг у комісійному магазині, він не може знати, де ті речі були або хто їх носив. І якщо цей одяг заряджений негативною енергетикою, то він може подарувати новому власнику чимало неприємностей.
Перш ніж купувати будь-які старі предмети, краще все-таки витратити час і приділити їм трохи уваги. Постарайтеся відчути емоції та енергію, які виникають, коли ви тримаєте цей одяг. Якщо енергетика дуже важка, то його доведеться енергетично очистити.
П'ять способів видалення негативної енергетики з одягу та взуття
Сіль є потужним очищувальним та енергетично розмагнічувальним засобом. Рекомендується використовувати його для прання недавно купленого вживаного одягу або свого власного після відвідування морально важких місць, таких як кладовище, наприклад. Насипте трохи солі у відро і наповніть його водою. Дайте одягу увібрати солону воду, а потім обполосніть його у звичайний спосіб.
Аміак і сіль також можна використовувати для енергетичного очищення взуття. Змочіть ганчірку в суміші води і солі (або нашатирного спирту) і протріть все взуття, у тому числі і з внутрішньої сторони.
Свята вода — це ще один елемент, який можна використовувати для очищення свого одягу. Потрібно взяти трохи святої води і додати у відро зі звичайною водою і сіллю. Нехай одяг помокне у воді для розмагнічення і очищувального ефекту одночасно.
Сонячне світло — ще один потужний засіб для видалення негативної енергії з одягу. Необхідно залишити одяг і взуття на сонці на цілий день. Сонячні промені також усувають різноманітні грибки і бактерії.
Очистити вживані речі — значить змусити енергію циркулювати. Можна підкорегувати і зовнішній вигляд одягу, обрізавши рукава або прикрасивши його аксесуарами.

Related

Цікаво 5185630342083233434

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item