Кілька рис характеру жінок, які дозволяють залучати близько 90% всіх чоловіків

Жінок з яким характером вибирає більшість чоловіків.
Кілька рис характеру жінок, які дозволяють залучати близько 90% всіх чоловіків
Які особливості характеру жінки можуть стати ключовими у формуванні чоловічої симпатії і прихильності.
Спокій
Істерики не подобаються нікому. Людей-мазохістів, яким до вподоби терпіти сльози і крики кожен день, ви не зустрінете в своєму житті, швидше за все, ніколи. Згідно з опитуваннями та аналізами зібраних даних, найважливіше для чоловічої статі — жіночий спокій.
Розмірений характер, в якому немає агресії і негативу, є пріоритетним. В іншому разі не рятує ні краса жінки, ні її привабливість: ніхто не любить, коли поруч партнер, який створює навколо себе хаос, шум і випромінює негатив.
Тактовність
Чоловікам не хочеться вибачатися за свою жінку після того, як та проявляє невихованість або нетактовність щодо оточуючих. Ця риса характеру не така важлива, як перша, але тільки з тієї причини, що нетактовних чоловіків не менше, ніж представниць жіночої статі.
Якщо хочеться знайти доброго і вихованого чоловіка, то доведеться відповідати манерами. З такими супутниками простіше знаходити спільну мову і приємніше жити під одним дахом.
Гнучкість
Ви навряд чи зустрінете безліч чоловіків, які хотіли б сперечатися кожен день, лаятися і з'ясовувати відносини. Якщо запитати самих чоловіків, вони, безумовно, розкажуть приблизно наступне. Вони без розуму від жінок, які можуть підтримати будь-яку тему розмови, вміють не нав'язувати свою думку. Вони цінують ввічливих і акуратних співрозмовниць.
Зрозуміло, все добре в міру. Не варто перетворюватися в слухняну партнерку, яка погоджується абсолютно з усім, що говорить супутник. Гнучкість характеру полягає в умінні поставити себе на місце іншої людини і зрозуміти її, а не у відсутності своєї думки.
Прагнення до саморозвитку
Більше половини чоловіків при опитуваннях сказали, що цінують в жінці прагнення розвиватися і ставати успішнішою. Далеко не всім подобається бачити жінку в ролі прибиральниці, няньки і кухаря. Чоловікам хочеться, щоб їх супутниця розвивалася і була щаслива.
Щастя і задоволеність життям — це не удача, а риса характеру. Жінка повинна прагнути до набуття щастя, шукати нові захоплення, роботу мрії. Якщо вона буде щаслива, це дасть чоловікові потужний приріст енергії і сил.
Доброта
Доброта дуже важлива в колі сім'ї, тому що у чоловіків вистачає негативу на роботі. У чоловічих уявленнях про ідеал жінка випромінює душевне тепло, яке підтримує її супутника і дарує позитив у важкі моменти. Звичайно, цей процес повинен бути взаємним.
Також доброта дуже важлива на самому початку — на момент знайомства. Як показують дослідження, чоловік швидше підійде познайомитися до непоказної і не найпривабливішої жінки, яка йому посміхнулася, ніж до дивно прекрасної, але холодної особи.
Вірність і відданість
Жінка повинна бути вірною. Йдеться не лише про вірність в найголовнішому її прояві, а й про вірність емоційну. Важливо, щоб жінка хотіла бути поруч з чоловіком, а не змушувала себе це робити, тому що такі правила і її моральний обов'язок.
Відданість не менш важлива. Чоловіки цінують, коли жінка залишається поруч навіть у важку хвилину. Відданість — це вміння цінувати чоловіка не за гроші або щось матеріальне, а за те, що він просто є.

Related

Цікаво 6529867949387209452

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item