Застрелили полтавського терориста



Застрелили полтавського терориста
Романа Скрипника ліквідували після 8 днів розшуку.
Поліцейські застрелили полтавського терориста Романа Скрипника, якого розшукували 8 днів.
Чоловіка ліквідували біля селища Опішня Зіньківського району на Полтавщині, повідомили на сайті Нацполіції.
"Для затримання правопорушника проводилася спеціальна поліцейська операція. Коли його дії почали загрожувати життю поліцейських, снайпер знешкодив чоловіка", - йдеться у повідомленні.
Подробиці спецоперації у Facebook розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.
"В один із нежилих будинків зайшов капітан поліції Гума та виявив злочинця. У подальшому Скрипник, погрожуючи гранатою, взяв у заручники поліцейського. Гума мав при собі табельну зброю. З метою затримання зловмисника введено в дію спеціальну поліцейську операцію "Грім". Злочинця було ліквідовано співробітниками поліцейського спецназу КОРД через влучний постріл", - написав Геращенко.
Заручник залишився живим.
"Він мав три секунди для того, щоб відскочити від місця вибуху гранати. У Романа Скрипника була можливість здатись поліції і залишитись живим, хоча і провести багато років за решіткою. Але він сам обрав свій шлях", додав заступник міністра.
23 липня у Полтаві Роман Скрипник викрав автомобіль та взяв у заручники поліцейського, коли його намагалися затримати. У подальшому виїхав за межі міста, відпустив заручника та зник у лісопосадці. Його довго не могли спіймати через добру військову підготовку, заявили у поліціі. Також виявилося, що чоловік був раніше судимим.

Related

Гаряча новина 7269477938227476998

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item