Встановлено особу загиблого активіста в Мінську

Встановлено особу загиблого активіста в Мінську
Учасник протесту загинув в Мінську під час зіткнення зі спецназом Білорусі

Активіст загинув в Мінську 10 серпня, в ході зіткнення зі спецназом під час акції протесту проти результатів президентських виборів в республіці.


Правоохоронні органи Білорусі встановили особу чоловіка, який загинув в Мінську 10 серпня під час протестів. Про це, у вівторок, 11 серпня повідомляє агентство БЕЛТА з посиланням на заяву офіційного представника Управління Слідчого комітету по Мінську Катерини Гарлінської.
 
"Особа чоловіка встановлена, ним виявився 34-річний мінчанин, раніше засуджений за заподіяння тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть людини, до семи років позбавлення волі. Для встановлення точної причини смерті чоловіка слідчі призначили судово-медичну експертизу, яку доручено зробити фахівцям ДКСЕ (Державний комітет судових експертиз)", - повідомила Гарлінська.
 
Нагадаємо, учасник протесту загинув в Мінську у зіткненні зі спецназом Білорусі.
 
Зіткнення з ОМОНом почалися в центрі Мінська в неділю, після закриття виборчих дільниць. До ранку понеділка правоохоронці жорстко витіснили протестувальників із центру міста, активно застосовуючи світлошумові гранати і перцевий газ.
 
Також, повідомлялося, що мінський ОМОН тараном штурмує під'їзди житлових будинків на проспекті Рокосовського в Мінську, де, імовірно, можуть ховатися протестувальники.
 

Related

Події у світі 2942105700635264306

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item