Налисники без борошна в ароматній заливці, як готувала ще моя бабуся. Вони просто тануть у роті!

Налисники без борошна в ароматній заливці, як готувала ще моя бабуся. Вони просто тануть у роті!

Млинці для налисників виходять дуже ніжними і буквально тануть у роті, а все через те, що вони готуються на молоці і крохмалі. Спробуйте!
Складові:
  • Яйце 6 шт.
  • Молоко 0,5 л
  • Крохмаль 5-6 ст. л.
  • Соняшникова олія 1 ст. л.
  • Сир 300 г
  • Цукор за смаком
  • Сметана на смак
  • Вершкове масло за смаком
Приготування:
Збийте 5 яєць з цукром.
Потім додайте крохмаль, постійно перемішуючи яєчну суміш.
Грудочок не повинно бути.
Влийте молоко і соняшникову олію. Змішайте.
Дайте постояти 15 хвилин. Тісто буде рідке.
Змастіть сковороду соняшниковою олією або шматочком сала один раз.
Смажте млинці тільки з одного боку!
Приготуйте начинку. Сир перетріть з цукром і 1 яйцем.
Мак і родзинки йдуть за бажанням.
На готові млинці викладіть начинку з сиру.
Загорніть так, як вам подобається.
Викладіть налисники в каструльку, казанок або горщик.
Шари потрібно перемастити сметаною і розтопленим вершковим маслом.
Надішліть блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
З отриманого тіста вийде приблизно 25 тоненьких млинчиків.
Смачного!

Related

Смачно 1351582098904206067

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Свобода слова

Радіо

Варто подивитись

Виберіть бажане відео, натиснувши "PLAYLIST" у лівому кутку цього програвача.

Facebook

Зараз на сайті

Нас відвідали

item