У Білорусі виправдали затриманого капітана міліції, який пішов у відставку на фоні протестів

У Білорусі виправдали затриманого капітана міліції, який пішов у відставку на фоні протестів
Чоловіка звинувачували по адміністративній статті в організації масових заходів.

В Новополоцьку виправдали капітана міліції Єгора Ємельянова, якого звинувачували в організації масових заходів.
Дружина капітана, Марина Ємельянова, розповіла, що вранці 13 серпня суддя звільнив чоловіка і сім'я чекає, що ось-ось він повернеться додому. Про це повідомляє "Настоящее Время".
"Звинувачували по адміністративній статті в організації масових заходів. Ось на цю хвилину знаю, що його відпустили. Все - пережили, видихнули, чекаємо - я і діти", - сказала Марина.
Як зазначаэться, чоловык прослужив в міліції 17 років. 11 серпня цього року звыльнився, публічно заявивши, що залишає службу.Вже наступного дня його запросили до відділу міліції та затримали.
"Він людина із загостреним почуттям справедливості. Неприємна ситуація в країні, він не хотів брати участь. Коли з'явився ризик введення надзвичайного стану, ми поговорили і вирішили, що пора звільнятися. Він відразу ж поїхав", - повідомила дружина.
Історія Єгора була однією з перших публічних в Білорусі. На даний час в соціальних мережах один за одним почали поширюватися відеозвернення колишніх співробітників силових структур країни, які викидають або спалюють свою форму на знак протесту проти жорстокого розгону демонстрацій в Мінську та інших містах.
У Мінську та інших містах Білорусі тривають акції протесту проти результатів президентських виборів, на яких в шостий раз переміг Олександр Лукашенко. Влада жорстко розганяють демонстрантів, застосовуючи водомети, гумові кулі і сльозогінний газ.
Президент України Володимир Зеленський закликає українців не їздити в Білорусь. Оскільки там зараз складна і нестабільна ситуація.

Related

Події у світі 3718112622112799184

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item