Рецепт приготування сирників які пишні й ніжні як хмарка

Як приготувати сирники з сиру.
Рецепт приготування сирників які пишні й ніжні як хмарка
Сирники — одна з найпопулярніших страв з сиру. Пропонуємо вам приготувати сирники на сковороді, які виходять пишні, ніжні і смачні, з мінімальною кількістю борошна.
Інгредієнти
  • Сир жирністю 5% — 400 грамів
  • Яйце — 1 шт.
  • Сіль — щіпка
  • Борошно — 1 ст. л. (може бути і більше залежно від вологості сиру і ваги яйця)
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Ванільний цукор — 10 грамів
Приготування
1. Сир і яйця перебити блендером в однорідну масу.
2. Додати дрібку солі і борошно. Якщо тісто добре тримає форму, то вистачить і 1 ст. л. ложки борошна. Якщо тісто все ще рідке і не ліпиться, потрібно додати ще трохи борошна. Останнім додати цукор і ванільний цукор, тому що він провокує відділення вологи з сиру. Добре перемішати тісто. Сформувати 9-10 кульок.
3. Поверхню присипати борошном і руками сформувати сирники.
4. Обсмажити на суміші вершкового масла і рослинної олії до рум'яної скоринки 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Можна накрити кришкою, щоб сирники добре пропеклися всередині.
5. Готові сирники викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Подавати сирники з улюбленими соусами, сметаною, варенням, медом і т. д.
Подробиці приготування можна подивитися в короткому відео рецепті.
Смачного!

Related

Смачно 6363560465750538175

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Свобода слова

Радіо

Варто подивитись

Виберіть бажане відео, натиснувши "PLAYLIST" у лівому кутку цього програвача.

Facebook

Зараз на сайті

Нас відвідали

Яндекс.Метрика
item