В ОП готуються до приросту COVID до 2 тисяч на добу

В ОП готуються до приросту COVID до 2 тисяч на добу
На вихідних добовий приріст коронавірусу знизився

Минулого тижня добовий приріст коронавірусу в Україні досягав майже 1500. Влада підраховує, що буде при зростанні у 2000 на день.

Якщо в Україні щодоби буде фіксуватися більше двох тисяч випадків коронавірусу на добу, то кількість смертей від неї збільшиться до 40-50. Про це йшлося на селекторній нараді в Офісі президента в понеділок, 10 серпня.
Під час наради зазначили, що німецька медична асоціація Marburger Bund повідомила про початок другої хвилі епідемії коронавірусу. Також другу хвилю епідемії очікують в Польщі, Франції та Нідерландах.
"Українцям необхідно чітко роз'яснити правила і особливості карантину. Люди у нас відповідальні, але вони повинні розуміти, до чого їм готуватися, що таке адаптивний карантин. Треба пояснити людям, чому одне місто перебуває в "червоній" зоні, а інші - в "зеленій", - наголосив Володимир Зеленський.
Президент поцікавився ходом робіт з підйому танкера Delfi, який затонув біля узбережжя Одеси. Глава держави вимагає вирішити питання ліквідації наслідків аварії судна.
Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що вже знайдено кран для здійснення відповідних робіт, і сьогодні буде підписаний договір на безкоштовний підйом танкера. Чиновник пообіцяв, що роботи з підйому судна значно інтенсифікуються.
Раніше повідомлялося, що в Україні змінюють стратегію щодо коронавірусу. Зокрема, спецкомісія щодо епідситуації тепер буде засідати щодня. Збільшуватимуть тестування, контроль за карантином і відстеження контактних осіб.
Зазначимо, після 4 днів поспіль рекордного зростання захворюваності минулого тижня, на вихідних виявлення нових випадків COVID-19 знизилося.

Related

Політика 5991808109651104486

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item