Презентація новинок Apple: онлайн-трансляція

Презентація новинок Apple: онлайн-трансляція
Дивитися онлайн-презентацію Apple

Стало відомо, коли презентують нові пристрої Apple і де можна буде подивитися онлайн-трансляцію. Korrespondent.net проведе онлайн-трансляцію презентації Apple.

 
Традиційна осіння презентація Time Flies нової лінійки гаджетів Apple відбудеться 15 вересня о 20:00 за київським часом. Захід пройде в онлайн-форматі. Компанія в цей час року проводить презентації нових iPhone вже більше п'яти років поспіль. Однак через пандемію можливі зміни.
 
Так, за словами інсайдерів, вперше споживачам можуть не представити нову лінійку iPhone. Через коронавірус Apple зіткнулася з проблемами - співробітники не могли літати в Китай, затримувалися поставки комплектуючих і т.п. Тому виробництво нової лінійки почалося майже на місяць пізніше, ніж зазвичай, так що до запуску у вересні компанія не готова.
 
Що ж покажуть на презентації Apple? Очікується, що гігант продемонструє нові смарт-годинники Apple Watch SE і Apple Watch Series 6, планшети iPad Air 4 і iPad 8.
 
Ще у витоках була інформація, що Apple представить накладні навушники AirPods Studio, але повної впевненості в цьому поки немає.
 
Однак, не виключено, що Apple готує якісь сюрпризи.
 
Подивитися онлайн-презентацію можна на YouTube-каналі Apple.
 
 
Нагадаємо, що з'явилися всі характеристики iPhone 12 Pro Max. У мережу злили всю інформацію про флагман компанії Apple до його офіційної прем'єри, порівнявши його з iPhone 11 Pro.

Related

Технології 528867915152978375

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item