Шість знаків Зодіаку, представниці яких зраджують найчастіше

Шість знаків Зодіаку, представниці яких зраджують найчастіше
6 самих невірних жінок по знаку Зодіаку
Астрологи назвали, яких дам найскладніше назвати найвірнішими.
Незважаючи на те, що не можна оцінювати вірність жінок тільки по їх приналежності до певного Знаку Зодіаку, все одно у одних проявляється потяг до зради частіше, ніж у інших.
Астрологи виділили 6 Знаків, представниці яких зраджують найчастіше.
№6 Козеріг
Незважаючи на те, що Козеріг – це земний Знак, жінки і дівчата, народжені під цим сузір’ям, вірністю не відрізняються. Точніше сказати, вони будуть з вами завжди, якщо їх все влаштовує. Ось, наприклад, у них є багатий чоловік, стабільність. Як тільки цього не стане, вони підуть. Як би вони в своїй вірності вам не клялися, вони виходять заміж не за вашу душу і характер, а за ваші гроші, становище або щось ще.
Їм самим не сподобається те, що вони роблять, тому чоловіка Козероги вибирають дуже ретельно. Багато чоловіків скажуть, що Козероги – це найвірніші дами на світлі. Це так, але лише тому, що у вас не було шансів перевірити їх кохання на міцність і їх самих на цю саму вірність.
№5 Телець
Другий земної Знак у нашому списку найбільш невірних дружин і дівчат. Тельці – це честолюбні пані, які мають явну схильність до зрад, тому що вони завжди задивляються на інших чоловіків. Поки в них є закоханість, вони належать одному чоловікові, але потім стають більш ласими на компліменти і увагу інших.
У них в кpoві любов до динаміки. Жінки-Тельці не затримуються надовго з багатими, але нудними чоловіками. Їм не цікаво сталість. Єдиний спосіб утримати жінку-Тельця – це завжди підігрівати її цікавість. Потрібно показати, що вас легко втратити, тоді дама-Телець буде з вами. Правда, тут є один великий мінус в такій методиці утримання – ревнощі. Тельці – це згусток ревнощів.
Вони можуть битися, кричати, битися в істериці. Це, мабуть, найбільші в світі власники. Ще утримати Тельця допоможе наявність дітей, тому що сім’я для них понад усе.
№4 Риби
Це типовий представник водних Знаків Зодіаку. Риби, може, і не будуть вам зраджувати в прямому сенсі слова, але фліртувати вони будуть точно. Дівчата, народжені під цим Знаком, можуть зрадити чоловікові, з яким у них не дуже довгі стосунки або неясні в якомусь сенсі. Якщо Риби не впевнені у своєму партнері, то порушення вірності не минути.
Звичайно, їх може стримати якийсь фактор, але це навряд чи. Якщо вас це втішить, то представниці цього Знака не відчувають нічого до тих, з ким вам зраджують. Для них це не в порядку речей, ні. Просто вони однолюби, але не можуть утримати себе від забороненого плоду.
Роблять це в основному Риби досить недбало, тому що не вміють брехати досить добре, так що ви відразу дізнаєтеся про їх брехню. Трохи більше спостережливості допоможе вам зрозуміти, що дівчині цього Знака захотілося уваги іншого чоловіка.
№3 Терези
Цей повітряний Знак Зодіаку дуже емоційний, дуже динамічний, ревнивий і схильний до інтрижок на стороні. Дівчата-Терези не вважають зраду проблемою, якщо, звичайно, їх чоловік про це не дізнався. Переважна частка зрад Терезів доводиться на дошлюбний період. Якщо ви не в шлюбі з Терезами, то такі дами шукати іншого чоловіка будуть постійно.
Звичайно, це відбувається не спеціально, а на автоматі. Просто Терези дуже ласі на лестощі, на компліменти. Якщо ви їх не робите, то їх буде робити хтось інший. Не пропонуйте перевірити стосунки, роз’їхатися, розійтися на час. У цей період жінки-Терези втрачати часу не будуть. Їх, як і Тельців, зупиняє від зрад тільки шлюб, діти, підвищений контроль і постійна закоханість. Якщо ви готові працювати на такі стосунки все життя, то готуйтеся до труднощів. Доведеться підтримувати в собі вогонь.
№2 Скорпіон
Дівчина-Скорпіон – це щось. Звичайно, вони красиві і харизматичні, емоційні, але їх зради не піддаються логічному поясненню. Є, без сумніву, представниці цього Знака, які не будуть брехати своєму чоловікові ніколи, але серед дам-Скорпіонів більше половини тих, хто може зрадити просто так, без жодної задньої думки.
Іноді вони таким чином перевіряють почуття на міцність, що не має ніякого сенсу. Жінки-Скорпіони – це дуже небезпечні гравці в любов, тому що їм не вистачає гостроти відчуттів, легкості. Астрологи і астропсихологи не беруться давати чітку відповідь на питання «чому?» І «для чого?». Ви не зрозумієте Скорпіонів, ви можете їх тільки полюбити.
№1 Близнюки
Близнюкам гра в любов може набриднути в будь-який момент. Ці дами настільки непередбачувані, що просто диву даєшся. Вони можуть зрадити на будь-якому етапі стосунків, навіть якщо ви одружені або просто давно разом. Якщо у вас є діти, то знайте, що дівчат-близнюків це не зупинить в пошуку нових пригод і відчуттів.
Вони повертаються назад, причому не тільки до вас. Таке відчуття, що вони хочуть володіти усіма чоловіками одночасно. Коли їх кидають, вони заливають сльозами все. Вони мстять, роблять гидоти, але потім все одно можуть повернутися до вас, якщо ви того захочете. Вірність для таких жінок і дівчат – це тимчасове і дуже крихке поняття. Вони розумні і цікаві, але на цьому не варто робити акцент для себе. Не чекайте від них чесності. Вони будуть брехати вам в обличчя і думати, що все нормально.

Related

Цікаво 425455402682618856

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item