Зеленський: "Слуга" Юрченко обов'язково сяде в тюрму

Зеленський: "Слуга" Юрченко обов'язково сяде в тюрму
Міцності "слузі" вистачило на рік, каже Зеленський.
Президент Володимир Зеленський каже, що підозрюваний у хабарництві народний депутат від "Слуга народу" Олександр Юрченко "обов'язково сяде в тюрму". Про це президент заявив під час спілкування із журналістами на Львівщині.
"Затримали людину, яка у партії "Слуга народу". Який завжди казав, що він чесна, порядна людина. Я дуже радий - сьогодні дали підозру генеральний прокурор, він її отримав. І обов'язково сяде в тюрму. Тому що очищення влади повинні ми всі робити. Очищення влади повинні починати з себе і нічого не боятися, дивитися в очі людям", - заявив Зеленський.
"Люди приходять до влади, вони чемні, чесні. Але міцності їх не вистачає. Ось вам приклад, коли у людини міцність тривала впродовж одного року, на жаль. Але я дуже радий, що це саме у "Слузі народу". Тому що люди бачать, що все повинно бути справедливо, немає ніяких виключень. Так буде з кожною людиною, яка бере хабар.
Всі знають мою позицію. На жаль, правоохоронці стали працювати так дуже швидко, коли вони відчули від мене, скажімо так, сигнал. Відчули, що їхні трони трішечки хитаються і вони можуть залишити свою посаду - відразу з'являється кейс. Я би хотів, щоб вони не чекали, а самі це робили щодня, виконуючи свої обов'язки", - сказав президент.

Related

Політика 4888064038781448370

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item