Ахтем Чийгоз: У Зеленського підлещуються до Путіна і не говорять про деокупацію Криму

Ахтем Чийгоз: У Зеленського підлещуються до Путіна і не говорять про деокупацію Криму

Українська влада практично перестала говорити про питання звільнення Криму. У Зеленського не порушують питання деокупації Криму на міжнародних майданчиках і намагаються показати українському суспільству, що це неактуальне зараз питання. 
Про це сказав народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ахтем Чийгоз в коментарі телеканалу «Прямий».
«За останній рік, на жаль, дії влади на зовнішньому векторі дуже послабшали. І те, що я відчуваю тут в Україні, –  це те, що представники нової влади підлещуються до Путіна», – зазначив депутат.
«З такою політикою ми не зможемо не тільки визволяти наших полонених в Криму, а й взагалі вирішити стратегічний план деокупації. Його, як я бачу, взагалі немає. Є якісь декларації, на яких базуються представники нової влади щодо «окремих майданчиків», і про те, що на нормандському форматі немає сенсу піднімати питання про Крим», – наголосив Ахтем Чийгоз.
Він додав: «Все це говорить про те, що вони в суспільстві намагаються показувати, що питання Криму зараз не є критичним, як наприклад окуповані райони на Донбасі».
«Я завжди казав, що окремо розглядати Крим від тієї ситуації, яка зараз є в країні, неможливо. Тому що ці позиції, які ми втратили і втрачаємо в стосунках з нашими міжнародними партнерами, дуже відбиваються на ситуації в Криму», – підкреслив представник «Європейської Солідарності».

Related

Політика 1873215063061743046

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item