Гороскоп на 13 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

 Гороскоп на 13 жовтня 2020 року.


Гороскоп на 13 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні Овнам корисно звертати більше уваги на деталі і йти на поступки: це не усуне всі протиріччя разом, але допоможе згладити окремі «гострі кути». Знайшовши зачіпку в дрібницях, вдасться пом'якшити протистояння, уникнути розриву, хірургічного втручання, звільнення та інших радикальних заходів, прийняти мирне рішення в разі професійних, правових, фінансових і податкових розбіжностей, інформує Ukr.Media.

Телець

День допоможе Тельцям зміцнити гармонію у відносинах з людьми і у власній душі, отримати відгук від потрібної аудиторії. У разі суперечки, інтуїція підкаже вам логічні і переконливі мирні аргументи, вдасться обійтися без зайвої суєти і нечесних маневрів. Не варто пропускати вдалий момент для уроку, переговорів, сеансу зв'язку, офіційного візиту, бесіди з другом, партнером, клієнтом, дитиною.

Близнюки

Сьогодні зірки радять Близнюкам особливо ретельно підтримувати чистоту і комфорт в будинку, порядок в господарстві, бути акуратнішими в лікуванні хвороб, догляді за тваринами. Не завадить ясність в супутніх фінансових питаннях: сімейному бюджеті, податкових, комунальних та іпотечних платежах. Також, варто бути поблажливішими і дружелюбнішими в побуті, йти на дрібні поступки близьким і домашньому персоналу.

Рак

Сьогодні обстановка навколо раків гармонійна, а дрібні несподіванки йдуть їм в плюс. День може принести приємні зустрічі, корисні знахідки і підказки, цікаві пропозиції від друзів. Можливий вигідний обмін, кешбек. Якщо на горизонті зберуться хмари і заблищать блискавки, гроза швидко мине, вам вдасться уникнути попадання в епіцентр негативних подій або вчасно вислизнути з «гарячої точки».

Лев

Сьогодні Левам варто влаштувати шопінг, бо є можливість закупити масу корисних в побуті і в роботі дрібниць. Особливо вигідно купувати дієтичні продукти, господарські аксесуари, ліки і біодобавки, канцелярські товари і дрібні практичні нововведення, які добре себе зарекомендували. Також, цей день дозволяє навести порядок у фінансових справах, взаєморозрахунках з оплати робіт і послуг.

Діва

Сьогодні Дів (особливо, жінок) сильніше звичайного хвилюють нюанси краси і здоров'я. Перш за все, їх власного — але багато Дів також будуть експертами в теорії питання в цілому. Одночасно, більшість представників цього знаку будуть схильні до дипломатії, віддадуть перевагу вирішувати будь-який спір за допомогою мирних поступок, логічних доводів і особистої чарівності. Відповідний момент для покупок і переговорів.

Терези

Сьогодні Терезам знадобляться такі якості, як помірність і скромність. День пройде гармонійно, якщо дотримуватися всіх порядків і приписів (включаючи лікарські), не порушувати дієту, не прагнути до публічності або до успіху за всяку ціну, купувати лише необхідне. Розчарування і осічки чекають заповзятливих, нетерплячих і самолюбних Терезів, які не в силах тримати паузу і залишатися в тіні.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони можуть розраховувати на поради друзів (в основному, жіночої статі), на дружню бесіду з клієнтом або партнером. Не найгірший момент і для інтимного особистого діалогу. Головна умова взаємної довіри — залишатися в межах розумного, не ламати рамки безпечних сценаріїв і сформованих добрих традицій. Добре обговорювати баланс інтересів, підсумки спільного минулого, реструктуризацію боргів.

Стрілець

Ситуації цього дня зажадають від стрільців професіоналізму або учнівської старанності, а також вміння ладити з людьми, викликати в них симпатію і довіру. Ці якості вплинуть на вашу кар'єру, на відносини з начальством, клієнтурою або персоналом установи (наприклад, медичної або податкової). Від вас можуть чекати делікатності, чуття в дрібницях, дружелюбності або готовності до приватної розмови.

Козоріг

Козороги сьогодні у вигідному становищі. Якою б складною не була загальна ситуація, вам особисто ніщо не загрожує (або тривоги відстрочені). Цей день хороший для приємних особистих бесід, але зірки також радять вам не втрачати часу даремно і використовувати будь-який шанс для закріплення своїх законних прав. Відстань в цю добу не має значення, інформаційна та моральна підтримка можлива з будь-якої точки світу.

Водолій

Сьогодні для Водоліїв пом'якшені будь-які труднощі — але це не означає, що вони скасовуються зовсім. Навіть в благополучній на вигляд ситуації зірки не радять вам розслаблятися. Варто включити перевірену систему стеження, заходів безпеки, контролю якості або профілактики нездужань. Не завадить підвищена пильність в будь-яких розмовах, особливо, пов'язаних з кар'єрою, здоров'ям і матеріальними темами.

Риби

Рибам сьогодні варто користуватися чужою лояльністю, але і самим не завадить стати люб'язнішими. Щоб про щось домовитися, в цю добу вам буде досить викликати у потрібних людей симпатію. Багато питань, включаючи бюрократичні та професійні, буде легко залагодити за рахунок старих приятельських знайомств. Відповідний день для візитів, переговорів, покупок і обмінів, побачень і любовного листування.

Related

Цікаво 5483103106113294776

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item