Гороскоп на 18 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 18 жовтня 2020 року.

Гороскоп на 18 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

День стане подарунком для емоційних і сприйнятливих до еротики Овнів: вони зможуть вільно віддаватися почуттям і інтимним фантазіям. Також, атмосфера цієї доби посилить марнотратство (не виключено, що ви будете щедрі за чужий рахунок). Задоволеннями і "забороненими плодами" краще насолоджуватися в першій половині дня. До вечора почне перемагати здоровий глузд: стриманість, економність, обережність.

Телець

Сьогодні Тельці перебувають в пасивній гармонії зі своїм оточенням. На взаєморозуміння, рівновагу інтересів, розсудливість і взаємну відповідальність цілком можна розраховувати в матеріальній, світоглядній, побутовій і чуттєвій сферах. День не годиться для різких змін і констатації сумних фактів. Зірки радять не "розвивати" відносини, а отримувати радість від приємних спільних моментів.

Близнюки

Близнюкам сьогодні бажано враховувати своє самопочуття. Зірки попереджають, що нездужання (особливо, хронічні) в цей день можуть протікати для вас майже безсимптомно. Також, вам доведеться рахуватися зі списком рутинних обов'язків. Щоб вони не дуже вам докучали, можна поєднати їх з чимось приємним — наприклад, з фоновою музикою. Не найкращий момент для знайомств і галасливих розваг.

Рак

У Раків є все необхідне, щоб провести добу в гармонії з собою і світом. Це день пасивних почуттів і звичних сценаріїв, він дозволяє піддатися інерції або владі спогадів. Добре провести його в знайомій обстановці, серед емоційно і духовно близьких людей, в «компанії» щоденника, старого фільму або улюбленої музики. Не варто відмовляти собі в задоволенні поговорити з колишньою пасією.

Лев

Сьогодні зірки радять Левам дотримуватися свою особисту "емоційну гігієну". Бажано опинитися в атмосфері, що виключає погані спогади. Шкідливі емоційні та фізичні перевантаження. Не варто планувати відвідування галасливої вечірки, прийом великої кількості гостей або генеральне прибирання власними руками. Добре провести час серед лояльно налаштованих домочадців або в будинку у старих друзів.

Діва

Дівам сьогодні важко змінити тон або хід думок. Багато Дів аж до вечора будуть розвивати розпочату напередодні тему або обмірковувати новини, при цьому все глибше занурюючись в минуле. На щастя, спогади часто будуть приємними, або хоча б задовільними. День не годиться для бурхливих змін і активної творчості. В особистих зустрічах та інших заходах краще триматися знайомої програми.

Терези

Терезам зірки радять використовувати цей день для наведення порядку в гаманці і планових закупівель. Якщо у вас достатньо коштів, можна відправлятися по магазинах вранці: це найкращий час для реалізації примх, у тому числі, інтимних. Можливо, вам попадеться те, що ви давно шукали. Якщо ваш пріоритет — економія, розумніше перенести шопінг на вечір: здоровий глузд поставить межі вашій фантазії.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони можуть зберігати вірність своїм планам, смакам і звичкам, ігнорувати зовнішні перешкоди, піти в свій внутрішній світ або в приватне життя. Все хороше в цю добу "не терпить суєти". В розумних межах, доречні всі знайомі вам задоволення, якщо вони не вимагають великої енерговіддачі. Спокій і врівноваженість забезпечать вам гарне самопочуття і зроблять вдалішим будь-який ваш вибір.

Стрілець

Стрільці нічого не втратять, якщо проведуть цю добу в свідомій самотності. Зірки підказують, що вона не обов'язково повинна бути повна, але вам краще обмежити наявні контакти, уникати випадкових зв'язків, зайвої суєти і нових знайомств. День допоможе вам зосередитися на ключових віхах минулого, «відокремити зерна від лушпиння», навести порядок у своїх думках, фінансах або духовних цінностях.

Козоріг

Козорогам сьогодні корисно прояснити картину минулого: відсіяти лушпиння в старих планах, впорядкувати картину знань або колишніх зв'язків. Ностальгічний процес не закінчиться одним днем і зажадає часу для більш ґрунтовних роздумів. Багатьом Козорогам буде все ще складно розлучитися зі старими мріями, симпатіями і цінностями, визнати неактуальність колишніх смаків або фінансових пріоритетів.

Водолій

Сьогодні Водоліям краще у всьому дотримуватися обережної політики. Старі кумири незабаром будуть скинуті з п'єдесталу, а колишні страхи розвіяні — але небезпечно квапити події, поки ви остаточно не обтрусили пил минулого зі своїх ніг і не закрили сторінку. Не варто відрікатися від своїх планів, професійних і духовних цінностей, а також скасовувати завчасно звичні заходи безпеки.

Риби

Сьогодні зірки дають Рибам "охоронну грамоту" в дорозі або маяк в пошуках істини. Завдяки яким, ви не зіб'єтеся з дороги і можете не боятися сюрпризів в найближчому майбутньому. Але зірки нагадують вам, що колишні орієнтири стануть марними або помилковими в новому житті, яке вже не за горами. Легко йти з закритими очима по знайомому шляху, але не поспішайте прокладати по старих картах нові маршрути.

Related

Цікаво 7977123617289119678

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item