Байден пообіцяв україні летальну зброю у разі перемоги на виборах

Байден пообіцяв україні летальну зброю у разі перемоги на виборах

Кандидат у президенти США від Демократів Джо Байден у випадку перемоги на виборах має намір домагатися припинення війни на Донбасі та допомагати Україні в боротьбі з корупцією.

Про це йдеться в заяві на сайті штабу американського політика.

"Байден домагатиметься завершення конфлікту в Україні і працюватиме з європейськими союзниками, щоб підтримати Україну, яка прагне суверенного, демократичного і процвітаючого майбутнього, на яке вона заслуговує", - йдеться у заяві кампанії

Байден обіцяє надати військову допомогу Україні, у тому числі летальну зброю, щоб допомогти захистити себе від російської агресії.

Він планує заохочувати український уряд, бізнес і громадянське суспільство до боротьби з корупцією і консолідації суспільства, щоб українські громадяни могли користується верховенством права та економічними можливостями.

"Джо Байден розуміє те, чого не розуміє Дональд Трамп: Україна бореться за захист своєї незалежності і суверенітету. Успіх України сприятиме кращій безпеці й стабільності Європи, що є в інтересах Америки", - стверджується в заяві.

Нагадаємо, що кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден пообіцяв, що буде сприяти отриманню Україною летального озброєння, якщо він виграє на виборах.

Related

Політика 8958791908601960186

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item