Через конфлікт невідомий підстрелив двох братів: один загинув

Через конфлікт невідомий підстрелив двох братів: один загинув

В Дніпрі на Січеславській Набережній вуличний конфлікт між чоловіками закінчився трагедією. Невідомий вистрілив з пістолета в двох братів: один з постраждалих помер у машині швидкої допомоги. 

Про це повідомив "Дніпро оперативний".

"За наявною інформацією, приблизно, о 22 годині компанія молодих людей вийшла з ресторану, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, і попрямувала в бік Монастирського острова. Серед захмелілих молодих людей були два брати, 22 і 24 років, між якими на вулиці розгорівся конфлікт. Повз них проходив невідомий чоловік, який зробив братам зауваження, щоб вони припинили конфліктувати між собою і не кричали в пізній час. Брати переключили свою увагу та агресію на чоловіка, що проходив повз та зробив їм зауваження", - йдеться в повідомленні.

В ході конфлікту перехожий після попереджувального пострілу в землю почав стріляти в братів, один з яких отримав поранення в стегно, а інший - у пах. Після цього стрілець зник.

Швидка, що приїхала, забрала братів. 24-річного хлопця, який отримав поранення в пах, медики не встигли доставити в медустанову - від отриманої травми він помер у машині швидкої допомоги. Поліція вживає заходів щодо встановлення особи чоловіка, який влаштував стрілянину.

У Харкові в Шевченківському районі стався інцидент. У жінки виник конфлікт з невідомим, у який втрутився її чоловік. Останній декілька разів вистрілив у невідомого з пістолета.

Related

Гаряча новина 5405970131369411786

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item