Пакетик чаю допоміг знайти витік повітря на МКС

Пакетик чаю допоміг знайти витік повітря на МКС
Передбачуване місце виявили перед закриттям перехідної камери

Космонавти нарешті змогли виявити місце витоку повітря на МКС. Це було зроблено за допомогою пакетика чаю, який летів в напрямку, звідки йшло повітря.

 
Космонавти, які перебувають на Міжнародній космічній станції (МКС), зуміли виявити передбачуване місце витоку повітря на орбітальній станції. Допоміг їм в цьому пакетик чаю, пише ТАСС.
 
"Ми думаємо, ми дійсно ідентифікували ймовірне місце витоку. Ми розподілили пакетик чаю перед закриттям перехідної камери", - повідомив російський космонавт Анатолій Іванишин.
 
Камери зафіксували рух пакетика чаю в сторону течії повітря за борт станції.
 
"У нас є кілька фото і відео, з якого краю полетів пакетик з чаєм або куди мав намір полетіти, що як раз показує, у якому напрямку дме повітря з можливого місця витоку", - підкреслив Іванишин.
 
До цього космонавти шукали витік повітря на борту МКС за допомогою конфеті.
 
Раніше Korrespondent.net писав, що джерело витоку виявили в російському модулі Зірка, у якому знаходиться наукова апаратура. Представники Роскосмосу запевняли, що витік повітря не загрожує екіпажу МКС. Відзначимо, що це другий випадок витоку повітря в російському сегменті МКС за два роки. У 2018 році було виявлено "рукотворний отвір" у космічному кораблі Союз МС-09. Причина його появи до сих пір не названа.

Related

Цікаво 7423800038898387216

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item