В Одесі вилучили партію "наркотику ІД"

В Одесі вилучили партію "наркотику ІД"
В Одесі СБУ вилучила 750 кг психотропу

СБУ блокувала спробу транзиту 750 кілограмів психотропу, який використовують бойовики так званої Ісламської держави.

В Одесі СБУ блокувала транзит 750 кілограмів психотропної речовини каптагон, відомої як "бойовий наркотик Ісламської держави". На чорному ринку вилучений товар оцінюється більш ніж в 30 млн доларів США. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

У ході спецоперації було встановлено, що переправлення наркотиків організували двоє мешканців Одеси та Львова. Вони замовили психотропів в одній з країн Середземноморського басейну. Товар на початку вересня прибув в морський порт Південний.

Для переправлення каптагону в одну з країн Перської затоки зловмисники придбали партію кукурудзяного крохмалю, в який приховали пакунки з психотропом. Два контейнери з наркотиками зловмисники доставили в Одеський морський порт.

Після декларування вантажу в митних органах, співробітники СБУ затримали фігурантів. Один був затриманий за спроби вильоту з Одеси, інший - за місцем проживання. Контейнери з каптагоном вилучені правоохоронцями.










Раніше повідомлялося, що в Києві затримали групу наркоторговців. Злочинне угруповання збувало кокаїн в нічних клубах столиці.

Також повідомлялося, що в Офісі президента пояснили четверте питання всеукраїнського опитування в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня про легалізацію медичного канабісу.

Related

Гаряча новина 7433022435124957835

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item