Кремль відреагував на створення баз ВМС в Україні

Кремль відреагував на створення баз ВМС в Україні
Дмитру Пєскову потрібна додаткова інформація по бази українських ВМС

Поява нових баз українських ВМС може мати негативні наслідки для атмосфери стабільності в Чорноморському регіоні, побоюється Дмитро Пєсков.

 
Намір України створити дві нові військово-морські бази може негативно позначитися на стабільності в Чорноморському регіоні. Таку думку висловив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у вівторок, 20 жовтня.
 
"Потрібно проаналізувати ці заяви, безумовно, створення якихось військових баз, потрібно зрозуміти, які саме військові бази, про які військові бази йдеться, безумовно, з урахуванням всіх наявних реалій це може мати досить негативні наслідки в цілому для атмосфери стабільності в Чорноморському регіоні. Потенційно така небезпека існує", - сказав Пєсков журналістам, відповідаючи на питання про реакцію Кремля на інформацію про те, що Україна має намір побудувати дві військово-морські бази - на Чорному та Азовському морях - за підтримки Великої Британії.
 
Пєсков додав, що все ж потрібна додаткова інформація, про що йдеться.
 
Раніше в Міноборони заявили, що Британія допоможе Україні в розвитку ВМС. Йдеться про постачання сучасних зразків військової техніки і новітнього високоточного озброєння, зазначив міністр Андрій Таран.
 
Також повідомлялося, що Британія допоможе Україні створити ракетний катер, сумісний зі стандартами НАТО.

Related

Події у світі 1443803387195864881

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item