Поліцейський зі злочинною групою відкрив мережу борделів

Поліцейський зі злочинною групою відкрив мережу борделів

До незаконного бізнесу поліцейський залучив 25-річну одеситку та близько десяти помічників: адміністраторів, операторів, водіїв, охорону, а також понад 30 повій. У борделі діяли чіткі правила: якщо клієнт розплачувався іноземною валютою - гроші в повному обсязі віддавались адміністрації. 

Окрім того, щотижня кожна з жінок здавала кошти на прибирання квартири та комунальні послуги. У випадку приходу на "робоче місце" у стані сп'яніння - сплачувала "штраф". Організатор, який нещодавно перевівся на посаду дільничного інспектора поліції, слідкував за тим, щоб салони діяли конфіденційно та не потрапили в поле зору поліції.


Поліцейський зі злочинною групою відкрив мережу борделів


14 жовтня поліцейські провели 29 обшуків. За місцем проживання фігурантів злочину та в салонах вони вилучили мобільні телефони, документацію, "чорнові" записи, готівку у різній валюті, набої, зброю та автомобілі.

Поліцейського та всіх членів злочинної групи затримали. Їм оголосили про підозру за створення злочинної організації, звідництво, сутенерство і за втягнення у проституцію. Слідчі дії тривають.

На Київщині затримали групу сутенерів, які під прикриттям "салону" створили умови для проституції іншим особам на території Києва та області. Вартість послуг становила від 2,5 до 5 тис. грн за годину. Добовий заробіток складав майже 30 тис. грн. 

Related

Гаряча новина 8072148937936271453

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item