На боксера Узєлкова завели справу за підкуп виборців

У Вінниці поліція відкрила кримінальне провадження щодо кандидата у міські голови   В'ячеслава Узєлкова . "14 жовтня на площі у м. ...

На боксера Узєлкова завели справу за підкуп виборців

У Вінниці поліція відкрила кримінальне провадження щодо кандидата у міські голови В'ячеслава Узєлкова.

"14 жовтня на площі у м. Вінниці кандидати від однієї з політичних сил на місцевих виборах влаштували українську польову кухню. Під час заходу громадянам роздавали приготовані страви та агітували за політичну силу", - повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Укрінформ.

Слідчі розпочали кримінальне провадження щодо підкупу виборців.

Громадянська мережа "Опора" у Вінницькій обл. повідомляє, що безкоштовне частування кашею з польової кухні та чаєм Вінницьким обласним осередком політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" влаштували 14 жовтня на Європейській площі. Кашу особисто роздавав колишній боксер, а нині кандидат на посаду Вінницького міського голови В'ячеслав Узєлков.

"Вас сьогодні пригощає безкоштовно. Гречана каша козацька. Є такі в нас друзі – фірма ОПЗЖ, вас пригощають. Ще раз вам бажаю щастя, радості, всього найкращого", - вітав присутніх на святі чоловік у козацькому одязі. Захід супроводжувався виступом духового оркестру. Поруч стояли банер із зображенням кандидатки до Вінницької міської ради від осередку партії "Опозиційна платформа – За життя" Олени Лепей та намет із символікою цієї партії, з якого розповсюджували агітаційну продукцію.

Стаття про підкуп виборців передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від 2 до 5 років або позбавлення волі від 2 до 6 років.

Поліція за підкуп виборців затримала голову виборчої комісії та місцевого жителя. Голову комісії 2015 року вже було засуджено за скоєння злочинів, пов'язаних з виборчим процесом.

Related

Політика 5985672651977051705

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item