ЗМІ дізналися про зустріч Зеленського з главою MІ-6

Володимир Зеленський у Лондоні

Глава британської розвідки не часто зустрічається з лідерами інших держав, тому його зустріч із Зеленським свідчить про високий ступінь інтересу Британії до України, вважають журналісти.

 
Президент Володимир Зеленський під час свого візиту у Британію провів зустріч з новим главою секретної британської розвідки МІ-6 Річардом Муром. Цю зустріч українці і британці не афішували, однак про неї в понеділок, 12 жовтня, повідомляє Дзеркало тижня з посиланням на джерела.
 
Відзначається, що на зустрічі з української сторони, крім Зеленського, був голова СБУ Іван Баканов.
 
Стверджується, що під час зустрічі було обговорено ситуацію з антикорупційними органами в Україні, ситуацію на сході і дії Росії, а також оточення Зеленського, не тільки офіційне, а й неформальне.
 
Відзначається, що сама зустріч президента з главою МІ-6 - примітний факт, який говорить про високий ступінь інтересу Лондона до України. Глава британської розвідки не часто зустрічається з лідерами інших держав.
 
______________________________________________
 
MІ-6 - Секретна розвідувальна служба МЗС Великобританії. Cлужба розвідки МЗС є частиною апарату уряду і підпорядкована одночасно МЗС і Об'єднаному комітету уряду з розвідки.
 
Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський під час візиту у Великобританію провів зустріч з представниками найбільших інвесторів в українські державні цінні папери. Він пообіцяв захист іноземним інвесторам.
 
Нагадаємо, 8 жовтня президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон підписали Угоду про політичну співпрацю, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між країнами.

  

Related

Політика 1886796673865893149

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item