Вакарчук заявив про розрив із дружиною Лялею після 20 років стосунків

Вакарчук заявив про розрив із дружиною Лялею після 20 років стосунків

Відомий український музикант, фронтмен рок-групи "Океан Ельзи" й ексглава політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив про розрив стосунків із дружиною Лялею Фонарьовою. Разом пара прожила майже 20 років.

Про це сам артист повідомив на своїй сторінці в Instagram. Причину розставання Вакарчук завважав за краще не називати, підкресливши, що це залишається їхньою з Фонарьовою особистою справою.

"Я рідко пишу про особисте, але цей пост написав, щоб убезпечити родину, друзів і близьких від зайвих питань і незручностей", – вказав співак.

Вакарчук визначив, що Фонарьова назавжди залишиться для нього найближчою людиною, якій він вдячний за проведені роки разом.

Колаж у різні роки спільного життя.

"Дякую Лялі за любов, мудрість, за опору. Вдячний за нашу доньку Діану. Вдячний за все. Життя триває. Сподіваюся, воно подарує кожному з нас багато щасливих моментів", – сказав Вакарчук.

Вакарчук і Фонарьова.

У підсумку артист закликав прихильників не ставити додаткових запитань з цього приводу і не вести дискусій із припущеннями та здогадками.

Вакарчук заявив, що вони з дружиною розлучаються.

Як повідомляв, Святослав Вакарчук розповів, як ставиться до сексу на першому побаченні та чи готовий зізнатися у зраді коханій людині.

Related

Суспільство 3616516573274495669

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item