Під Києвом моряк вирізав серце ветерану АТО, а потім влаштував вибух у п'ятиповерхівці

Під Києвом моряк вирізав серце ветерану АТО, а потім влаштував вибух у п'ятиповерхівці

У вівторок, 22 червня, стали відомі нові подробиці вибуху, що стався напередодні у селі Білогородка під Києвом. 

Поліцейські встановили, що ветеран АТО загинув не від пожежі, а від жорстокого вбивства, а підпал зловмисник організував, що замести сліди своїх діянь.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київської області (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

"За результатами судово-медичної експертизи встановлено, що чоловік загинув не внаслідок пожежі, а в результаті нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень. У нього перерізане горло, завдано три удари в груди ножем і вирізане серце й частина легень", – розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За словами Нєбитова, оперативники вже встановили особу, яка причетна до жорстокого вбивства ветерана АТО. Ним виявився моряк, який проживав недалеко від будинку, в якому стався вибух. Крім того, на думку поліцейських, зловмисник влаштував підпал для того, що приховати сліди злочину.

"Затриманим виявився моряк 1978 року народження, який проживав неподалік. Батьки підозрюваного проживають у місті Севастополь. Наразі йому готують повідомлення про підозру у вчиненні навмисного вбивства та знищення майна загальнонебезпечним шляхом", – резюмував Андрій Нєбитов.

Як повідомляли ЗМІ, внаслідок вибуху в селі Білогородка Київської області загинув ветеран АТО Сергій Леонідович Борисевич. Нещодавно йому виповнилося 47 років. Минулого рок в нього нібито стався конфлікт з одним із сусідів.

Related

Гаряча новина 3872866221953181055

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item