19-річна дівчина вийшла заміж за 61-річного чоловіка

19-річна дівчина вийшла заміж за 61-річного чоловіка

19-річна американка Одрі Шайєнн-Смайлі Мун завела роман з 61-річним чоловіком на ім'я Кевін. Батьки дівчини не схвалили їхні стосунки і навіть викликали на чоловіка поліцію.

Незважаючи на це, пара одружилася і зараз вони планують завести дитину. Про це пише видання Daily Star (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

Під час першої зустрічі батьків Одрі та її коханого Кевіна вони викликали на нього поліцію. Але все ж їм вдалося прийняти вибір доньки.

Як стало відомо, Одрі і Кевін познайомилися на сайті знайомств у січні 2020 року. Незважаючи на різницю у віці 42 роки, дівчину привернуло в чоловікові те, що він був ветераном, який працював у військовій поліції.

Одрі і Кевін познайомилися на сайті знайомств
Як виглядають Одрі і Кевін

У липні 2020 року пара вперше зустрілася і тоді ж відбувся перший поцілунок. За їхніми словами, це було кохання з першого погляду. Вони вважають, що вік не має значення, оскільки у них багато спільного і між ними глибокий зв'язок.

"Наша перша розмова була про збройні сили, потім він питав про мене, і ми стали дуже відкритими. Ми говорили про все. Кевін мені здається дуже красивим. Що робить наші стосунки такими прекрасними та ідеальними? Це наша постійно зростаюча любов одне до одного" , – сказала Одрі.

Одрі і Кевін вперше зустрілися в липні 2020 року
До зустрічі з Одрі Кевін був одружений протягом 19 років

До зустрічі з Одрі Кевін був одружений протягом 19 років і у нього є двоє дітей – 16 і 23 роки. Його діти підтримують нові стосунки батька.

1 серпня 2021 року пара одружилася у невеликій каплиці в Неваді, США. Тепер вони планують побудувати великий будинок, народити дитину і жити щасливо.

"Він хоче бути батьком-сиднем і доглядати за нашим малюком поки я на роботі, і він може займатися своїм хобі – деревообробкою. Кевін моя споріднена душа. Ми щиро кохаємо одне одного", – додала Одрі.

Як виглядає 61-річний Кевін
Як виглядає 19-річна Одрі

Як повідомлялось раніше:

  • 49-річний учитель Гевін Дансмюр одружився зі своєю ученицею – 23-річною Меган Рід – кинувши дружину. На нинішній день у щасливої пари двоє дітей, незважаючи на те, що між ними різниця у 26 років.

  • Англійка Мерилін Буттігіг закохалася в найкращого друга свого сина – Вільяма Сміта, коли йому було всього 16 років. У пари різниця у віці 29 років і на нинішній день вони щасливі у стосунках.

Related

Події у світі 1589902699172214120

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item