На Волині жінка, яку поховали 4 місяці тому, повернулася додому

На Волині жінка, яку поховали 4 місяці тому, повернулася додому

У селі Грушівка Волинської області жінка, яка була оголошена в розшук, а потім похована, раптово повернулася додому. Валентина Рижкова вийшла з дому і пропала два роки тому, її шукали всім селом.

Про це повідомили журналісти в сюжеті "24 каналу". Коли поліція зателефонувала рідним зниклої жінки та розповіли про жахливу знахідку на місцевому звалищі, вся сім'я поїхала на впізнання.

"Ні її син, мій онук, ні невістка, навіть не засумнівалися, в тому, що це тіло Валентини. Зріст, волосся, все схоже. Навіть одягнена також була. Ми поховали, були в жалобі, вже навіть змирилися з цією втратою", – зізналася літня мати "героїні ефіру" Юстина.

Однак уже через чотири місяці після траурної церемонії подзвонили санітари обласної психіатричної лікарні. Вони відзначили, що у свідомість прийшла жінка, яку вони виявили на вулиці. Вона розповіла, що її звуть Валентина Рижкова, у неї в Грушівці живуть мати, рідний брат, син і невістка.

Літня мати обіймає дочку, яку шукали всім селом.

Для родичів Валентини це стало щасливим шоком, а ось для місцевої поліції – привідом для порушення кримінальної справи відносно мертвого тіла, яке поховали замість неї. Труп ексгумували та проводять експертизу.

Могила жінки, яку помилково поховали під ім'ям Валентини Рижкова.

Як повідомлялось, миколаївська поліція розшукує 16-річну Марію Крупу, яка зникла з дитячої лікарні в суботу, 18 вересня.

Related

Суспільство 5799584669416489539

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item