У крові українця, побитого поліцією в Польщі, не знайшли наркотиків

У крові українця, побитого поліцією в Польщі, не знайшли наркотиків
У крові українця Никифоренка, який помер у Польщі, не знайшли наркотиків

Результати експертизи виключили наявність у крові 25-річного Дмитра Никифоренкв слідів наркотиків.

 
Токсикологічна експертиза не виявила наркотичних речовин у крові загиблого після затримання польською поліцією українця Дмитра Никифоренка. Про це повідомляє Gazeta Wyborcza в неділю, 26 вересня.
 
Результати експертизи виключили наявність у крові 25-річного хлопця слідів наркотиків, незважаючи на попередні заяви поліцейських і працівників витверезника у Вроцлаві про неадекватність поведінки українця.
 
Офіційна інформація про відсутність речовин у крові хлопця повинна з'явитися наступного тижня після обробки остаточного рапорту про причини смерті Никифоренка.
 
Крім того, з невідомих поки що причин наприкінці минулого тижня справу загибелі українця рішенням Нацпрокуратури Польщі перенесли з Окружної прокуратури міста Свідніца до регіональної прокуратури у Щецині, на північному заході Польщі.
 
У свою чергу адвокати сім'ї Никифоренко висловили здивування рішенням, відзначаючи, що не мали претензій до дій Окружної прокуратури у Свидниці у справі Никифоренка.
 
Нагадаємо, у польському Вроцлаві після затримання поліцією і жорстокого побиття помер 25-річний громадянин України Дмитро Никифоренко. Поліція заявила, що той поводив себе агресивно щодо офіцерів поліції, тому правоохоронці застосували до нього газ і наручники.
 
Віце-міністр Міністерства внутрішніх справ та адміністрації Польщі Мацей Вонсік підкреслив важливість розслідування смерті 25-річного українця Дмитра Никифоренка в витверезнику у Вроцлаві після затримання поліцією.

Related

Події у світі 1159189847027743243

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item